ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Τα τουρνουά των Σχολών του Παναθηναϊκού σε Κατερίνη και Λουτράκι - Ρεκόρ συμμετοχών στην Κατερίνη

b_280_280_16777215_0___images_stories_1_13_xeimonas_pss4_3.jpg
Στον Παναθηναϊκό ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τα δυο μεγάλα τουρνουά των σχολών ποδοσφαίρου του τριφυλλιού που θα διεξαχθούν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο σε Κατερίνη και Λουτράκι.
Οδεύουμε προς τις ημέρες του Πάσχα και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το προσεχές διάστημα οι σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS (PSS) ετοιμάζονται για τα δυο μεγάλα τουρνουά με τα οποία φτάνει στην κορύφωση τους η αγωνιστική δράση των σχολών.
Από τον πρόεδρο των σχολών Γιώργο Καπουράνη μέχρι το τελευταίο στέλεχος των PSS ασχολούνται για την άρτια, όπως κάθε χρόνο, διεξαγωγή των δυο τουρνουά που λαμβάνουν χώρο σε Κατερίνη και Λουτράκι.
Το πρώτο τουρνουά φέτος θα διεξαχθεί για 4η χρονιά στην Κατερίνη από την Κυριακή των Βαίων (13/4) έως την Μεγάλη Τετάρτη (16/4) με την παρουσία 370 παιδιών από την Βόρεια Ελλάδα και την συμμετοχή δυο ακαδημιών από την Αυστραλία και την Κύπρο.
Στο τουρνουά της Κατερίνης μάλιστα έγινε ρεκόρ συμμετοχών ενώ οι ηλικίες των παιδιών που θα αγωνιστούν είναι από 9 έως 16 ετών.
Το παρόν στο τουρνουά της Βορείου Ελλάδος πέρας από τους ανθρώπους και τους σκάουτ των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού θα δώσει και ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου αλλά και δυο σκάουτ του τριφυλλιού και συγκεκριμένα οι Μπατσινίλας καιΛαγωνικάκης.
300 και πλέον στο Λουτράκι
Το δεύτερο τουρνουά για τις σχολές της Νοτίου Ελλάδος θα διεξαχθεί στο Λουτράκι από τις 23/4 έως τις 26/4 με την συμμετοχή 300 και πλέον παιδιών.
Στο τουρνουά στου Λουτράκι θα δώσουν πάλι το παρών οι σκάουτ του Παναθηναϊκού ενώ επειδή η πρόσβαση είναι σαφώς πιο εύκολη αναμένεται να βρεθούν εκεί και περισσότεροι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ και ίσως και ο πρόεδρος του τριφυλλιού Γιάννης Αλαφούζος, όπως έκανε και πέρσι.
Ικανοποίηση και... διαφήμιση
Στις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού είναι πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την δουλειά που εξακολουθεί να γίνεται σε όλες τις συνεργαζόμενες ακαδημίες ενώ η καλύτερη διαφήμιση για τις PSS είναι οι επαγγελματίες του τριφυλλιού που έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους από τις σχολές ποδοσφαίρου.
Πρόσφατα μάλιστα δυο ακόμα παιδιά που προέρχονται από τις σχολές έγιναν επαγγελματίες και ακολούθησαν τον δρόμο που χάραξε ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος επίσης είχε ξεκινήσει από τις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.
Ο λόγος για τους Υμεράι Μαλντίν και τον Λάζαρο Λάμπρου που τον Μάρτιο υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια με το τριφύλλι.