ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

LET’S DO IT, GREECE: ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ



   Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας καλωσορίζει την άνοιξη με την οργάνωση και πραγματοποίηση εθελοντικού καθαρισμού και ποδηλατοβόλτας στα πλαίσια της καμπάνιας Let’s Do It, Greece που διοργανώνεται για 3η χρονιά.

Το Let’s Do It αποτελεί την πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικης ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. Φέτος, την Κυριακή 6 Απριλίου, συντονίζονται ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά.

Στα πλαίσια του Let’s Do It, διοργανώνεται την Κυριακή 6 Απριλίου εθελοντικός καθαρισμός στο Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας ώστε να χαρούμε την επαφή με την φύση και να συμβάλλουμε όλοι στην διατήρηση του καθαρού περιβάλλοντος. Η Ποδηλατική Από-Δραση προσκαλεί τα μέλη, τους φίλους της, σχολεία, συλλόγους και κάθε μεμονωμένο εθελοντή να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια.

Οι συχνές ποδηλατοβόλτες μας στο Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας μας φέρνουν αντιμέτωπους με το πρόβλημα σκουπιδιών και μπάζων που συγκεντρώνονται σε αυτή την

όαση δροσιάς για φυσιολάτρες, ποδηλάτες και οικογένειες του νομού. Η Ποδηλατική Από-Δραση έχει πραγματοποιήσει και στο παρελθόν καθαρισμούς στο Πλατανόδασος αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται.

Ομάδα ποδηλατών θα ξεκινήσει από την πλατεία Ελευθερίας στις 11:30 (ώρα προσέλευσης 11:15) ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να μας συναντήσουν απευθείας στο πλατανόδασος στις 12:00. Για οποιαδήποτε πληροφορία, ενημέρωση και δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά (podilatikiapodrasi@gmail.com) ή τηλεφωνικά στο

6973735435.

Εκ του Δ.Σ.