ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Τουρνουά “Λάζαρος Ξανθόπουλος” - ΓΑΣ Σβορώνου ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – ΑΑΚ 2006 (Playzone) 3 – 2








Και ανατροπή και over.!!!!!
Σε ένα συγκλονιστικό τελικό η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων στην κατηγορία Προπαιδικό κατέκτησε στην 1η θέση στους απογευματινούς ομίλους στο τουρνουά του Σβορώνου. Οι παίχτες του Γ. Μπεκιάρη τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Αθλητικής Ακαδημίας και βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο εικοσάλεπτο με 0-2.

Ενώ είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας οι προσπάθειές τους σταματούσαν στην αντίπαλη περιοχή ενώ οι αντίπαλοι με δύο αντεπιθέσεις πέτυχαν ισάριθμα γκολ. Κατάφεραν όμως να μειώσουν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους με σουτ του Κατσάρα Α. έξω από την περιοχή. Στο δεύτερο μέρος μπήκαν ακόμα πιο δυνατά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχαν πάλι με τον ίδιο παίχτη όταν με ωραία ενέργεια απέφυγε τους αντιπάλους του στο ύψος της περιοχής και με δυνατό σούτ που έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Η ολική ανατροπή έγινε πέντε λεπτά πριν το τέλος όταν ο νεοεισερχόμενος Ιακωβίδης Θ. βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Playzone πλάσαρε υποδειγματικά και έγραψε το τελικό 3 – 2. Νωρίτερα οι παίχτες της ΠΑΕ Ποντίων είχαν νικήσει την ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου και της Δόξας Λιτοχώρου με 5 – 1 και 1 – 0 αντίστοιχα στα παιχνίδια των ομίλων.

Θερμά συγχαρητήρια στους παίχτες και των δύο ομάδων που πρόσφεραν ένα αξέχαστο θέαμα στον τελικό αλλά και στους διοργανωτές του ΓΑΣ Σβορώνου για την άριστη φιλοξενία. Την Κυριακή ρίχνονται στη μάχη τα τμήματα Junior και προ Junior και αναμένονται ανάλογες συγκινήσεις.
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης (Προπονητής-Μπεκιάρης Γιώργος) : Χριστουδουλής Γ. , Σαχμπάζοβ Ν., Γ. , Σαββίδης Π., Τουλίκας Σ., Κατσάρας Α., Τερζίδης Π., Καρακούσης Γ. , Χατζηαργηρίου Α. Τσενεκλής Κ., Τουλίκας Γ. , Μυστακίδης Λ., Νταμπώσης Φ. , Αποστολόπουλος Α., Κουτσουράς Γ., Ζαχούλης Β., Χήρας Κ., Ιακωβίδης Θ., Ερικ Κάπε.