ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Γυναίκα κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγο της και τον φίλο του

kakopoiisi-gynaikon-570
Ένας 47χρονος κι ένας 52χρονος Βούλγαρος συνελήφθησαν από την αστυνομία για τον θανάσιμο τραυματισμό 45χρονης γυναίκας στην Κάντζα. Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για θανατηφόρα σωματική βλάβη κατά συναυτουργία. Ο 47χρονος συλληφθείς είναι ο σύζυγος του θύματος.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τις πρωινές ώρες της Πρωτομαγιάς, στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν και τα τρία άτομα, δημιουργήθηκε ένα επεισόδια μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια του οποίου οι δύο άνδρες προκάλεσαν σωματικές βλάβες στο θύμα, στην κοιλιακή χώρα και σε άλλα σημεία του σώματός της.
Η 45χρονη αρχικά δεν μετέβη σε νοσοκομείο, αλλά προχθές το μεσημέρι διακομίστηκε σε κωματώδη κατάσταση και πέθανε το ίδιο βράδυ. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατός της επήλθε από ρήξη σπλήνας. Κατά την εξέτασή τους, οι δράστες ομολόγησαν, ότι και οι δύο είχαν χειροδικήσει σε βάρος της. Επίσης, ο 47χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος της 45χρονης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο ανακριτή.