ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

NEA ΕΠΟΧΗ




Το πρόγραμμά μας είναι μπροστά σας και αποτελεί για εμάς δέσμευση, μένει όμως πάντα ανοιχτό σε κάθε πρόταση και σε κάθε ιδέα που μπορεί να συμβάλλει στον τελικό μας στόχο, να φτιάξουμε μια Κατερίνη όπου να χαιρόμαστε να ζούμε.
Εμείς δεν κατεβαίνουμε στις Δημοτικές εκλογές για να πάρουμε το δικό μας κομματάκι από τη δημοτική πίτα. Αγωνιζόμαστε για ένα Δήμο Κατερίνης, στην υπηρεσία των κατοίκων, που να δίνει λύσεις στα προβλήματά τους. Αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε όλα εκείνα τα πράγματα που οι άλλοι δημοτικοί συνδυασμοί φοβούνται ακόμα και να θίξουν.
Στεκόμαστε ιδιαίτερα στον τρόπο λειτουργίας του Δήμου. Θέλουμε ένα δήμο κοντά στον πολίτη, όχι με το ρουσφέτι, αλλά με την ανάπτυξη ενός πολύμορφου και δραστήριου κινήματος πολιτών, που όχι μόνο θα προτείνει, αλλά και που θα διεκδικεί και θα ελέγχει.
Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού, των συγκοινωνιών και της έλλειψης χώρων στάθμευσης, που είναι ευθέως συνέπειες της πυκνής δόμησης.
  Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην καθαριότητα, τον φωτισμό, στον καλό σχεδιασμό και την καλή συντήρηση των Δημοτικών υποδομών, σε όλα όσα εξασφαλίζουν την άνετη και άρτια λειτουργία της πόλης.
  Δίνουμε ακόμα ιδιαίτερη σημασία στην λειτουργία επαρκών και αποτελεσματικών δημοτικών κοινωνικών υπηρεσιών για όλους τους κατοίκους, με έμφαση στις ευπαθείς ομάδες, στους άνεργους, στους άπορους, στις εργαζόμενες μητέρες, αλλά και σε υπηρεσίες που αφορούν τη νεολαία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Θέλουμε αυτές οι δημοτικές υπηρεσίες να δουλεύουν για τους κατοίκους!! 
Θέτουμε ακόμα θεσμικά αιτήματα προς την κυβέρνηση, που αφορούν το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης και την χρηματοδότησή της.
  Μέχρι τώρα στην Κατερίνη η Δημοτική αρχή υπήρχε απλώς για να υπάρχει και για να προωθεί διάφορα συμφέροντα. Τώρα όμως αλλάζουν τα πράγματα. Τώρα εμείς, η Νέα Εποχή για την Κατερίνη με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Μακρίδη, είμαστε εδώ, και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο! 
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ