ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Δεν πάω εκεί κάτω – 5 λόγοι που η κοπέλα σου αποφεύγει το στοματικό σεξ

5-logoi-pou-den-kanei-stomatiko-570
Θυμάσαι που στην αρχή της σχέσης σας ήταν όλα ρόδινα και ήσασταν πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις και νέες προκλήσεις; Τώρα τελευταία έχεις παρατηρήσει μια αρνητικότητα από την πλευρά της κοπέλας σου, κυρίως σε έναν συγκεκριμένο τομέα και αναρωτιέσαι τι έχει συμβεί. Σου μπαίνουν και στο μυαλό περίεργες ιδέες περί απιστίας και τρελαίνεσαι. Ε, λοιπόν, μην τρελαίνεσαι.
Γράφει η Αμαρτωλή
Λένε πως το στοματικό σεξ είναι μια καλή ένδειξη για το αν σε απατά. Αν σου κάνει είσαι οκ, αν όχι να φοβάσαι. Μόνο που στην περίπτωση σου δεν υπάρχει άλλος λόγος που δεν σου κάνει στοματικό σεξ πριν την κανονική πράξη ή σκέτο, εκτός του ότι είσαι μπουμπούνας και πέφτεις σε ολισθήματα. Έτσι ενώ στην αρχή σε έκανε χαρούμενο και μόνο με αυτό κάποια στιγμή το έκοψε. Και το έκοψε για τους εξής 5 λόγους που σου παρουσιάζει το Men's Health.
1. Απλώνεις χέρια και πιέζεις: Η κοπέλα σου δεν είναι καμία πορνοστάρ που ψώνισες να της πιέζεις το κεφάλι μέχρι να πνιγεί από το όργανο σου. Θέλει να το κάνει όπως ξέρει εκείνη. Θα μου πεις, και έχεις δίκιο, ότι το θέμα είναι η ικανοποίηση σου, αλλά γι΄αυτό δες το #4.
2. Πυροβολείς στα κουτουρού : Το ότι θέλει να σε ευχαριστήσει δεν σημαίνει ότι θέλει να γεμίσει το στόμα της με τα αποτελέσματα της πράξης. Οπότε όταν είσαι έτοιμος να πυροβολήσεις ρώτα πρώτα αν θέλει να τα καταπιεί ή που θέλει να ολοκληρώσεις. Προειδοποίησε εν πάσει περιπτώσει. Όπως ένας φίλος που δεν το έκανε και γύρισε και της είπε «Στην υγειά σου».
3. Θα σου συστήσω έναν φίλο, λέγεται ξυράφι : Έχει βαρεθεί κάθε φορά που το κάνει μετά να βγάζει τρίχες από το στόμα της. Και δεν μιλάμε για μία δύο, αλλά για το δάσος του Αμαζονίου. Εκτός αυτού της στερείς και την χαρά να νιώσει το μόριο σου στο στόμα της. Δεν σου λέμε να γίνεις αυτό που κοροϊδεύεις, αλλά λίγη περιποίηση δεν βλάπτει.
4. Είσαι παρτάκιας : Ο βασικότερος λόγος που σταμάτησε είναι γιατί κάθε φορά που εκείνη έπαιρνε την κάθοδο και ολοκλήρωνες μετά είτε την έγραφες σε αυτά που σου ικανοποίησε είτε έκανες γιούρια και έμπαινες στην περιοχή της. Γιατί κύριε; Αυτή ψυχή δεν έχει; Μόνο εσύ θα εκσπερματώνεις; Στο κάτω κάτω αν δεν ανταποδώσεις μειώνεις τις πιθανότητες να ολοκληρώσει κι εκείνη. Τι; Δεν σε νοιάζει; Στη μαμάκα σου
5. Πωπω θα αργήσω για τη δουλειά : Το ότι αποφασίζει να κατέβει και να αρχίσει να το δουλεύει δεν σημαίνει ότι θα σε περιμένει να πας με το πάσο σου. Άμα αργείς τόσο πολύ καλύτερα να κάνατε σεξ να μπορούσε να δει και το ταβάνι για να αποφασίσει τι χρώμα να το βάψει. Οτιδήποτε πάνω από 10 λεπτά βία ένα τέταρτο είναι μείον.
Κοινή συνισταμένη: Άλλαξε μυαλά. Δώσε βάση κυρίως στο #4 και όλα τα άλλα θα τα βρεις.