ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ημίγυμνος στη νέα καμπάνια της H&M [εικόνες]

david-beckham-570
Ο σέξι ποδοσφαιριστής σχεδίασε για τέταρτη φορά εσώρουχα για την Η&Μ και πόζαρε για την προώθηση της συλλογής ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.
Η συνεργασία του Ντέιβιντ Μπέκαμ με το γνωστό brand ξεκίνησε το 2011 και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Από τότε ο ποδοσφαιριστής ποζάρει κάθε χρόνο και αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα του, όπως επίσης και τα ρούχα. Οπότε μετά από την συνεργασία που είχε με τον Armani, έβγαλε και πάλι τα ρούχα του ποζάρωντας με μποξεράκια που φέρουν την υπογραφή του.
Παράλληλα, ο Μπέκαμ φωτογραφήθηκε και με μπλουζάκια, δείχνοντας για άλλη μία φορά τα καλλίγραμμα μπράτσα του. Ο ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει στο παρελθόν πως του αρέσει να σχεδιάζει ρούχα για τους άνδρες που δίνουν σημασία στην εμφάνιση τους όπως και στην άνεση, φορώντας κομμάτια με στυλ.
Στις φωτογραφίσεις ο Ντέιβιντ δίνει ένα «δώρο» στους φαν του που ενδιαφέρονται περισσότερο για την εμφάνιση του παρά για τις αθλητικές του ικανότητες. Για άλλη μια φορά την παράσταση έκλεψαν τα τατουάζ που κοσμούν το κορμί του και οι αναλογίες του που θυμίζουν μοντέλο.