ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Ενεργοποιήθηκε το ρήγμα της Αμφίπολης


Δυο ισχυρές σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν χτες το βράδυ, και συγκλόνισαν την Αθήνα που την είχε πέσει για ύπνο. Οι σεισμοί ήταν επιφανειακοί, όπως είναι και οι σύγχρονοι Έλληνες. Οι σεισμολόγοι αναμένουν νέο σεισμό, ο οποίος θα ισοπεδώσει τα πάντα και θα δώσει τεράστιες ευκαιρίες για ανάπτυξη, αφού στην Ελλάδα την ανάπτυξη την μετράμε με τούβλα.

Αρχικά, οι σεισμολόγοι πίστεψαν πως οι σεισμοί οφείλονταν στις μ@λακί€ς που έλεγε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην τηλεόραση, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν πως το... Πολυτεχνείο ζει.

Το επίκεντρο των σεισμών εντοπίζεται στην Εύβοια αλλά οι σεισμολόγοι ανησυχούν επειδή ενεργοποιήθηκε το ρήγμα της Αμφίπολης.
Σύμφωνα με τους σεισμολόγους, οι ανασκαφές στην Αμφίπολη ενεργοποίησαν το ρήγμα, το οποίο θα δώσει μεγάλους σεισμούς τα επόμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να έρθουν όλοι οι αρχαίοι σκελετοί στην επιφάνεια και να γίνει η χώρα ένα απέραντο νεκροταφείο.
Οι αρχαιολόγοι της Αμφίπολης αναφέρουν πως ο σκελετός που βρέθηκε δεν επηρεάστηκε από τον σεισμό, αν και χάθηκε μια ωλένη και τρία πλευρά, αλλά μπορεί να τα έφαγαν τα ποντίκια.
Σεισμολόγοι και αρχαιολόγοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις τηλεοράσεις, ενώ η Ελλάδα κρατάει τη βρομερή ανάσα της.
Εγραψε o Pitsirikos, μέσω "Το Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.