ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πιερικός Αρχέλαος – Τιτάνες Παλαμά  

Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μμ
Τους Τιτάνες Παλαμά Καρδίτσας υποδέχεται την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος, ο οποίος με τις τρεις συνεχόμενες νίκες άρχισε να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο και έτσι συμμετέχει δυναμικά στο φετινό δύσκολο -και πάλι- πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας.

Το κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον από όλες τις πλευρές, αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει μια μαχητικότητα και διεκδικητικότητα και οι γηπεδούχοι μια ξεχωριστή δυναμική και αποφασιστικότητα.

Έτσι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδ. Σταθμού θα απολαύσουν και πάλι έναν δυνατό αγώνα.

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Παπαγερίδης και Ντούρας ενώ κομισάριος ο κ. Νίκος Βάτσιος.

Τέλος, για τον αγώνα οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου Διονύσης Καραγιάννης, Θόδωρος Κολαξίδης και Θόδωρος Οικονόμου, δήλωσαν:

Διονύσης Καραγιάννης: «Η νίκη την περασμένη Κυριακή στην Ξάνθη ήταν μεγάλη και σημαντική και επιτεύχθηκε   σε ένα δυνατό παιχνίδι που το ήθελε πολύ η ομάδα μας, γεγονός που μας βοηθάει πολύ στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αν και είχαμε τον έλεγχο του σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πάλι το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος και στις λεπτομέρειες. Όμως δείξαμε χαρακτήρα και η ομάδα ανταπεξήλθε στα δύσκολα για μία ακόμη φορά. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τους Τιτάνες Παλαμά. Όπως πάντα δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει να πετύχουμε άλλη μία σημαντική νίκη».
Θόδωρος Κολαξίδης: «Παίζουμε με μια ομάδα πολύ καλή με έμπειρους παίκτες και ένα δυνατό σύνολο. Προέρχονται από ένα άτυχο αποτέλεσμα. Εμείς από τη δική μας την πλευρά είμαστε σε ανοδική πορεία, έχουμε τρία συνεχόμενα  νικηφόρα αποτελέσματα και θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι συνεχίζεται πολύ καλά και θα προσπαθήσουμε για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Εύχομαι ο κόσμος σε ένα ακόμη παιχνίδι να είναι δίπλα μας και να μας δώσει έτσι ώθηση για τη σκληρή συνέχεια του πρωταθλήματος».
Θόδωρος Οικονόμου: «Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε παίξει μέχρι σήμερα. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα σκληρά για να ανταποκριθούμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αφού προερχόμαστε από τρεις σερί νίκες και θα παλέψουμε για την τέταρτη. Επίσης θα χρειαστούμε και πάλι την βοήθεια του κόσμου μας, ο οποίος δεν μας έχει αφήσει ποτέ  και τον ευχαριστούμε πολύ».
● Για το κυριακάτικο παιχνίδι την υποστήριξή τους εξέφρασαν και ο χορηγοί του Πιερικού Αρχελάου κ.κ. Μανώλης Μαϊμάρης και Γιώργος Πάτσιος, οι οποίοι στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Μανώλης Μαϊμάρης - συνιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου «Μολύβι και Χαρτί»: «Μετά το θρίαμβο απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης, η ομάδα μας ευελπιστεί να συνεχίσει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της, αυτή τη φορά απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά. Την Κυριακή θα είμαστε στο γήπεδο για να τη στηρίξουμε και να αποδείξουμε ότι το «Ευ αγωνίζεσθαι» πρέπει να κυριαρχεί όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και σε όλες τις εκφάνσεις του δημόσιου βίου των σημερινών ανθρώπων και ιδιαίτερα των νέων μας. Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά στον Πιερικό Αρχέλαο, για να στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες. Καλή επιτυχία και πάλι στην αγαπημένη μας ομάδα».


Γιώργος Πάτσιος – ιδιοκτήτης της «PATSIOSHELLA MULTI TRANS» και αντιπρόσωπος των ΕΛΤΑ Courier: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση βλέπουμε την πολύ καλή πορεία του ιστορικού Πιερικού Αρχελάου, γεγονός που δίνει σε όλους μια χαρά. Η προσφορά του Πιερικού Αρχελάου τόσο με τις ομάδες του σε όλα τα πρωταθλήματα, εθνικά και τοπικά, καθώς και με τα τμήματα της ακαδημίας του, είναι αξιοζήλευτη και αναμφισβήτητα είναι και κοινωνική, αφού δίνεται η ευκαιρία σε εκατοντάδες νέους σα αθλούνται σε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον. Όσο για το επικείμενο παιχνίδι εύχομαι να πετύχουμε ακόμη μία νίκη και να πάμε ακόμη πιο ψηλά και σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς τη χαρά την έχουμε ανάγκη. Μπράβο στα παιδιά».