ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Τελικά το Μέγεθος μετράει;

"Δεν κουβαλάω μεζούρα στο κρεβάτι ώστε να μπορώ να σας δώσω με ακρίβεια πόντους, αυτό όμως που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι το ότι έχω πάει με άνδρες των οποίων το πέος ήταν από πολύ μικρό έως τεράστιο. Και το μεγάλο μάθημα που πήρα είναι το εξής: το μέγεθος δεν είναι εκείνο που κάνει κάποιον να είναι καλός στο σεξ."
Η Rachel Kramer Bussel, συγγραφέας και αρθρογράφος σε σεξουαλικά θέματα, εξομολογείται: Το καλύτερο σεξ που έκανα, μερικές φορές ήταν με άνδρες που το πέος ήταν κάτω από 15 εκατοστά.

Ψάχνουμε για προικισμένους;

Εάν θέλετε αποδείξεις ότι το να βρεις κάποιον προικισμένο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάνοντας σεξ μαζί θα σε ικανοποιήσει απόλυτα, μην κοιτάτε πολύ μακρυά, πάρτε ως παράδειγμα τον άνθρωπο που διαθέτει το παγκόσμιο ρεκόρ μήκους πέους. Τον Jonah Falcon, με 40,5 πόντους πέος!
Δεν γνωρίζω τίποτε για τη σεξουαλική του δραστηριότητα και κάτι μου λέει ότι το μόνο πράγμα που μπορείς να ζηλέψεις από αυτόν είναι η φήμη και η αναγνώριση που του πρόσφερε το φυσικό του... χάρισμα.
Η τουλάχιστον θα έλεγα ότι αν... ψώνιζα πέη, αυτό το μέγεθος δεν θα μου πήγαινε καθόλου! Το μεγάλο δεν είναι πάντα και το καλύτερο. Δεν ισχυρίζομαι ότι οι γυναίκες μερικές φορές δεν μιλάνε για το μέγεθος του πέους, αλλά δεν νομίζω ότι η πλειοψηφία των γυναικών σαρώνει τον κόσμο για να βρει το μεγαλύτερο πέος που θα μπορούσε να ταιριάξει μέσα της.

Το μέγεθος αγχώνει...

Η ανησυχία για το μέγεθος του πέους επιδρά αρνητικά στη σεξουαλική ζωή. Είναι ολοφάνερο, νομίζω, ότι αν σκεφθούμε ότι δεν θα έχουμε καλή απόδοση όταν πρόκειται να κάνουμε σεξ με κάποιον, η σκέψη αυτή θα επηρρεάσει την απόλαυσή μας.
Ο Francisco Ramirez, διεθνώς αναγνωρισμένος σεξολόγος, λέει ότι οι περισσότερες περιπτώσεις που αντιμετωπίζει είναι άντρες που τον ρωτούν για το μέγεθος του πέους.
«Οταν ένας άντρας ανησυχεί για το μέγεθος του πέους του, τότε θα επηρρεαστεί η ικανότητά του στο σεξ. Εχω περιπτώσεις ανδρών, οι οποίοι επειδή πίστευαν ότι το μέγεθος του πέους τους ήταν κάτω από τον μέσο όρο, ένοιωθαν ανασφαλείς στη διάρκεια του σεξ, δεν είχαν κανονική στύση και γενικώς υπέφεραν στη σεξουαλική τους ζωή», λέει.

Το πρότυπο του Πορνοστάρ

Σύμφωνα με τον Ramirez, αλλά και τον σεξολόγο Ian Kerner, το πρόβλημα στους άνδρες είναι το πορνό. Αλλά αυτή η ερμηνεία δεν μου φαίνεται εμένα ότι είναι η πραγματική αιτία.
Αν κάποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη φαντασία από την πραγματικότητα, αν δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτοί οι προικισμένοι που βλέπει στις τσόντες είναι ο μικρός αριθμός των επαγγελματιών στην πορνό βιομηχανία, τότε θα πρέπει να ανησυχεί για πολύ περισσότερα πράγματα από το μέγεθος του πέους του. Είναι κάτι αντίστοιχο με τις γυναίκες, οι οποίες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν όλες να είναι τα μοντέλα της Victoria Secret.

Με ό,τι σε προίκισε η Φύση...

Δεν υποστηρίζω ότι η ανασφάλεια των ανδρών σχετικά με το πέος τους δεν έχει κάποια βάση, εκείνο που λέω είναι ότι ο καθένας πρέπει να είναι ικανοποιημένος με ότι τον προίκισε η φύση και να κοιτάξει να κάνει το καλύτερο που μπορεί με αυτό. Πάρτε για παράδειγμα τον Alan Weider, ο οποίος έγραψε το «Year of the Cock». Αυτοσαρκαζόταν και έλεγε στους άνδρες με μικρά πέη ότι εκείνοι είναι περιζήτητοι από τις γυναίκες που θέλουν να το κάνω από πίσω.
Μπορώ να σας διαβεβαιώσω, ότι όταν πήγαινα με άνδρες που ανήκαν στην ανώτερη κλίμακα, δεν σκεφτόμουν ποτέ να τους ανοίξω την πίσω πόρτα, ακόμα και όταν είχα στη διάθεσή μου είχα τόνους λιπαντικού.

Υπάρχει και ο δονητής...

Συμφωνώ ότι ένα από τα θέματα που έχουμε άνδρες και γυναίκες, είναι το τι σκέφτεται ο άλλος. Μεταξύ αυτών είναι και το ζήτημα του μεγέθους, αλλά πιστεύω ότι οι άνδρες πρέπει να σκεφθούν υπεύθυνα την ανασφάλειά τους και να βρουν τρόπους ώστε και να ευχαριστιούνται και να προσφέρουν ευχαρίστηση στο σεξ, ανεξάρτητα με το μέγεθός τους. Κι’ αν στο κάτω-κάτω είσαστε με μια γυναίκα που θέλει να νοιώθει τον κόλπο της να γεμίζει από ένα πέος, υπάρχουν στο εμπόριο ένα σωρό δονητές τους οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαζί της.
Εντάξει, αυτό δεν είναι πανάκεια, αλλά για μένα, όταν έπαιρνα μέρος σε kinky role-playing με άνδρες, το μέγεθος του πέους δεν ήταν θέμα, εκτός και αν εκείνοι το δημιουργούσαν.
Μπορείς να δοκιμάσεις πολλές στάσεις μέχρι να βρεις ποια σου προσφέρει ευχαρίστηση και αν απλώς δεν μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου, βρες ένα τρόπο να το εντάξεις στη σεξουαλική σου ζωή χωρίς να την επηρρεάζει. Μερικοί άνδρες νομίζουν ότι η γυναίκα θυμώνει επειδή τον θεωρεί «μικρό», ακόμα και αν δεν είναι.

"Μεγάλο δεν σημαίνει και καλύτερο"

Οπως λέει και ο Ramirez, «Μεγάλο δεν σημαίνει πάντα και καλύτερο. Και φυσικά δεν σημαίνει ότι αυξάνει τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Ο άνδρας με την καλύτερη σεξουαλική ζωή δεν είναι εκείνος με το μεγαλύτερο πέος».
Νομίζω ότι είναι κάτι ανάλογο όπως το ύψος. Αλλοι είναι κοντοί και άλλοι ψηλοί. Και είναι το μυστήριο της φύσης γιατί σε έκανε δύο μέτρα ψηλό ή σου έδωσε πέος 27 πόντους.
Πάντως εγώ δεν είμαι εκείνη που ψάχνει το μεγάλο μέγεθος. Και νοιώθω ικανοποιημένη με τον εαυτό μου. Το μέγεθος του μυαλού ενός άνδρα με ενδιαφέρει και γι’ αυτό κρατάω κρυμμένη τη μεζούρα μου μακρυά από το κρεβάτι.