ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η συλληφθείσα πρόεδρος γαλάζιας Τοπικής Οργάνωσης μαζί με τον νεοφασίστα υπουργό της ΝΔ, που έχει και ΟΛΟ του το σόι στη λίστα Λαγκάρντ!


Σχετικό: AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνελήφθη (πριν από λίγο) πρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ...

Από τον Νίκο Αναγνώστου
ΜΟΝΟ  στο PRESS-GR
Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που κάναμε πριν από λίγο για τη σύλληψη προέδρου Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ (Διαβάστε αναλυτικά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του press-gr εδώ). 
Πρόκειται για την Μαρία Πανούση πρόεδρο της γαλάζιας Τοπικής Οργάνωσης (και δημοτική σύμβουλο) Αλίμου.
Από μια αναζήτηση στο... διαδίκτυο, προκύπτουν και φωτογραφίες της με τον βουλευτή Β' Αθηνών, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και πρώην υπουργό της ΝΔ Αδωνη Γεωργιάδη. Προφανώς είναι από κάποια κομματική εκδήλωση της ΝΔ ή του κ. Γεωργιάδη προσωπικά, ο οποίος φυσικά και δεν έχει οποιαδήποτε ευθύνη ή γνώση τυχόν παράνομων πράξεων της κυρίας Πανούση. Προφανώς και ο ίδιος θα εξηγήσει τι ακριβώς ισχύει και πώς γνωρίζονταν.
Οι φωτογραφίες δείχνουν όμως ότι η κυρία Πανούση ήταν ενεργό κομματικό στέλεχος της ΝΔ. Και βεβαίως η καταγγελία εις βάρος της δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι και ένοχη. Αυτό θα το αποφασίσει η Δικαιοσύνη - μέχρι τότε έχει, όπως ο καθένας, το τεκμήριο της αθωότητας.