ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Καταστροφή εγγράφων ενόψει ήττας από το επιτελείο Σαμαρά καταγγέλλει η Χρυσοβελώνη... (Δείτε το έγγραφο-ντοκουμέντο) Μονόδρομος τα Λαϊκά Δικαστήρια, αλλά με λαϊκή σύνθεση κι όχι με τους ξεφτιλισμένους δικαστές Φιλιππινέζες!

Το επιτελείο το πρωθυπουργού καταστρέφει έγγραφα ενόψει εκλογικής ήττας, καταγγέλλει η υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επικαλούμενη έγγραφο της γ.γ. Πρωθυπουργού που αποδεικνύει την αγορά καταστροφέα εγγράφων.
Όπως αναφέρει η ίδια, «δυο μέρες μετά την διάλυση της Βουλής ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να αγοράσει ένα γιγαντιαίο καταστροφέα εγγράφων για να επιταχύνει την...
μαζική εξαφάνιση ενοχοποιητικών στοιχείων. Όπως αποδεικνύει και η συνημμένη απόφαση της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, τα υπάρχοντα μηχανήματα καταστροφής εγγράφων του Μεγάρου Μαξίμου άρχισαν αμέσως να δουλεύουν στο φουλ, χωρίς όμως να καλύπτουν τις ‘’επείγουσες ανάγκες’’ που δημιούργησε η επερχόμενη εκλογική κατάρρευση Σαμαρά στις 25 Ιανουαρίου».
Η βουλευτής των ΑΝΕΛ καταλήγει λέγοντας «Ας μην πιστέψει λοιπόν ο κ. Σαμαράς ότι καταστρέφοντας χαρτιά θα γλιτώσει από ποινικές ευθύνες».
Δείτε το έγγραφο
Από το Ποντίκι
, μέσω "Το Γρέκι"