ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ποιο μέγεθος προτιμούν οι γυναίκες για σχέση και ποιο για one night stand!

Ποιο μέγεθος προτιμούν οι γυναίκες για σχέση και ποιο για one night stand!
Άλλο μέγεθος πέους φαίνεται πως «ζητούν» οι γυναίκες στον άνδρα που θα παντρευτούν και άλλο για ένα one night stand.
Όσο παράδοξο και αν φαίνεται, αυτό είναι το συμπέρασμα μελέτης που πραγματοποίησαν ερευνητές από το Εργαστήριο Σεξουαλικής Ψυχοφυσιολογίας και Συναισθηματικής Νευροεπιστήμης του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια.
Για τις ανάγκες της μελέτης, 41 εθελόντριες κλήθηκαν να δουν και να πιάσουν 33 τρισδιάστατα ομοιώματα ανδρικών γεννητικών οργάνων, για 30 δευτερόλεπτα.
Τα μεγέθη κυμαίνονταν από 6,4 έως 17,8 εκατοστά σε πλάτος και 10,2 έως 21,6 εκατοστά σε μήκος.
Στη συνέχεια, οι συμμετέχουσες στην έρευνα κλήθηκαν να επιλέξουν ποια ομοιώματα θα προτιμούσαν για μακροχρόνια σχέση ή γάμο και ποια για μια βραδιά.
Τα αποτελέσματα
Σύμφωνα με τις απαντήσεις τους, αναφορικά με το πάχος, οι γυναίκες επέλεξαν το μεγαλύτερο για τα one night stand.
Την ίδια ώρα, όσον αφορά το μήκος, δεν παρατηρήθηκαν σημαντικές διαφοροποιήσεις ανάμεσα στο σεξ μίας βραδιάς και τις μακροχρόνιες σχέσεις.
Όπως προέκυψε από το σύνολο των απαντήσεων, το πάχος του πέους φαίνεται πως είναι αυτό που απασχολεί περισσότερο τις γυναίκες, καθώς καθιστά πιο εύκολο τον οργασμό σε σχέση με ένα απλά μακρύ πέος, το οποίο από μόνο του μπορεί να προκαλέσει πόνο.
Προγενέστερη έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί το 2012 και στην οποία συμμετείχαν 300 γυναίκες, έδινε ανάμικτα συμπεράσματα σχετικά με τη σπουδαιότητα μήκους και πάχους, αφού σε ποσοστό 60% το μεγαλύτερο - μακρύτερο πέος δεν έκανε αίσθηση στις γυναίκες, παρότι εκείνες που είχαν τους περισσότερους κολπικούς οργασμούς, προτιμούσαν τα μακρύτερα πέη.
Τέλος, σε αντίστοιχη έρευνα που πραγματοποιήθηκε πέρσι διαπιστώθηκε πως οι προτιμήσεις των γυναικών σχετικά με το μέγεθος σχετίζεται περισσότερο με τις σωματικές αναλογίες του συντρόφους τους.