ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΠΩΛΕΊΤΑΙ YAESU FT-8900R ΤΙΜΗ 300 ΕΥΡΩ......


















 


Αν είστε έτοιμοι για τον καλύτερο πομποδέκτη αυτοκινήτου διπλής μπάντας, το FT-8900R είναι έτοιμο για σας! Με εύκολη λειτουργία, εξαιρετικές επιδόσεις του δέκτη και δυνατότητα αναμετάδοσης από μπάντα σε μπάντα, το FT-8900R αποτελεί το νέο μέτρο σύγκρισης!
ΤΙΜΗ 300 ΕΥΡΩ  ΚΙΝ.6947627333

Χαρακτηριστικά:

Ευρεία Κάλυψη Συχνοτήτων

    Tο FT-8900R παρέχει εκτεταμένη κάλυψη δέκτη εκτός των ραδιοερασιτεχνικών συχνοτήτων, ώστε μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για τη δραστηριότητα επικοινωνιών δημόσιας ασφάλειας, αεροπορίας κ.λπ.

Ανεξάρτητη Λειτουργία σε Δυο Κανάλια

    Tο FT-8900R λειτουργεί ως δυο πομποδέκτες σε έναν, χρησιμοποιώντας είτε τη μπάντα 144 MHz είτε 430 MHz ως κύρια μπάντα εκπομπής / λήψης (“Main” TX/RX), ενώ ταυτόχρονα γίνεται λήψη στην άλλη μπάντα. Κάθε μπάντα έχει τα δικά της χειριστήρια όγκου φωνής και squelch. Επίσης, αν θέλετε, μπορείτε να ρυθμίσετε το FT-8900E για λειτουργία VHF-VHF ή UHF-UHF!

Υψηλή Ισχύς Εξόδου

    Το FT-8900R έχει ισχύ εξόδου 50 Watts στη μπάντα 29-50-144 MHz και 35 Watts στα 430 MHz. Ένας αισθητήρας θερμοκρασίας παρακολουθεί τη θερμοκρασία της ψύκτρας, ενεργοποιώντας τον ανεμιστήρα ψύξης στο οπίσθιο πάνελ μόνο όταν χρειάζεται.

Πάνω από 1000 Κανάλια Μνήμης

    Tο FT-8900R παρέχει μια μεγάλη ποικιλία λειτουργιών μνήμης, περιλαμβανομένων 512 "κανονικών" μνημών σε κάθε μπάντα, πέντε κανάλια "Home" για αγαπημένες συχνότητες, δέκα ζεύγη μνημών ορίων μπάντας για κάθε μπάντα και έξι μνήμες "Hyper Memories" που αποθηκεύουν πλήρη σύνολα ρυθμίσεων της λειτουργικής κατάστασης του πομποδέκτη.

Μεγάλη, Ευανάγνωστη Οθόνη LCD

    Η μεγάλη οθόνη ενδείξεων LCD του FT-8900R παρέχει εύκολη ανάγνωση από πολλές γωνίες, ενώ ο ειδικός φωτισμός Omni-Glow™ της Yaesu διαθέτει τέσσερα επίπεδα φωτισμού για διάφορα περιβάλλοντα λειτουργίας. Θα μείνετε έκπληκτοι από την κρυστάλλινης διαύγειας ένδειξη συχνότητας και κατάστασης λειτουργίας, είτε την ημέρα είτε τη νύχτα!

Δυνατότητα Αναμετάδοσης Από Μπάντα σε Μπάντα (Cross-Band Repeat)

    Για επείγουσες περιπτώσεις, ή για να επεκτείνετε την εμβέλεια ενός φορητού σταθμού, το FT-8900R έχει τη δυνατότητα αναμετάδοσης από τη μια μπάντα στην άλλη.

Συνολική Ρύθμιση Λειτουργίας με το Πάτημα Ενός Πλήκτρου

    Για να κάνετε οικονομία χρόνου όταν χρησιμοποιείτε έναν πομποδέκτη με τις μεγάλες δυνατότητες του FT-8900R, η λειτουργία “Hyper Memory” σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε ένα πλήρες σύνολο δεδομένων ρύθμισης για τις δυο μπάντες που χρησιμοποιείτε. Πέρα από τη συνηθισμένη αποθήκευση δεδομένων συχνότητας και τόνου,  η Υπερ-Μνήμη (Hyper Memory) θ’ αποθηκεύσει παραμέτρους ρύθμισης, όπως κατάστασης αυτόματου shift επαναλήπτη, παραμέτρους λειτουργίας packet, τρόπο σάρωσης συχνοτήτων και ρύθμιση VFO.

Συστήματα 50-Tόνων CTCSS/104-Tόνων DCS (Digital Code Squelch)

    Παρέχοντας εξαιρετικές επιδόσεις ακόμα και με πολύ ασθενή σήματα, το σύστημα 50 υποτόνων CTCSS και των 104-τόνων DCS εξασφαλίζουν ότι έχετε πλήρη πρόσβαση σε επαναλήπτες και συστήματα απομακρυσμένου χειρισμού, ενώ οι ενσωματωμένοι αποκωδικοποιητές  CTCSS/DCS σας επιτρέπουν τη σιωπηρή ακρόαση πολυάσχολων καναλιών. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης εύρεσης των σωστών τόνων, που σας επιτρέπει να ορίσετε γρήγορα τους σωστούς τόνους όταν χρησιμοποιείτε ένα νέο σύστημα επαναλήπτη με άγνωστους τόνους.

Προγραμματιζόμενα Πλήκτρα Μικροφώνου

    Τα τέσσερα προγραμματιζόμενα πλήκτρα στο μικρόφωνο σας επιτρέπουν βολική πρόσβαση με το πάτημα ενός πλήκτρου στις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Οι διαθέσιμες λειτουργίες ελέγχου μέσω των προγραμματιζόμενων πλήκτρων του μικροφώνου είναι ίδιες μ’ εκείνες των αντίστοιχων πλήκτρων της πρόσοψης και περιλαμβάνουν την αλλαγή μπάντας, τη μεταγωγή VFO / μνημών, την πρόσβαση στο αγαπημένο κανάλι “Ηοme”, τα βήματα συχνότητας 1 MHz, επιλογή επιπέδου ισχύος εξόδου, αντιστροφή συχνοτήτων επαναλήπτη και ρύθμιση τόνων CTCSS/DCS. Προγραμματίστε το μικρόφωνό σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας!

Δυνατότητα Βολικής Απομακρυσμένης Τοποθέτησης της Πρόσοψης

    Με το FT-8900R και το προαιρετικό κιτ YSK-8900, η εγκατάσταση του πομποδέκτη σας είναι πανεύκολη ακόμα και στις πιο δύσκολες θέσεις. Το κιτ YSK-8900 περιλαμβάνει ένα καλώδιο μήκους 6 m και βάση στήριξης για την πρόσοψη.