ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Απίστευτο ξέσπασμα Γκολεμά κατά Τσίπρα: «Φτου σου ξεφτίλα! Γαϊδούρι δε ντράπηκες να…»



Ποιο το απίστευτο ξέσπασμα της Ντέπυς Γκολεμά κατά του Αλέξη Τσίπρα;
Ξέσπασμα-σοκ της Ντέπυς Γκολεμά με αφορμή την κατάθεση στεφανιού από τον Αλέξη Τσίπρα στη μνήμη του Πολυτεχνείου.
Η γνωστή τηλεκριτικός, Ντέπυ Γκολεμά, με δύο αναρτήσεις-κόλαφο στον προσωπικό της λογαριασμό στο “Facebook” ρίχνει ρουκέτες στον Αλέξη Τσίπρα αποκαλώντας τον γαϊδούρι και ξεφτίλα, «σούρνοντάς» του ακόμα πολλά, σε αυτόν αλλά και στους όμοιούς του, όπως η ίδια χαρακτηρίζει! «Θα φάτε καλά, μας έχετε σπάσει τα νεύρα» τονίζει.
«Μέρα του Πολυτεχνείου σήμερα, και το φερε η μοίρα της Αριστερής κυβέρνησής μας – πήγε και κατέθεσε στεφάνι το γαϊδούρι- να ναι η μέρα των πλειστηριασμών και των κόκκινων δανείων. Από το » Κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη “ περάσαμε στο “ κανένα σπίτι σε ιδιώτη, όλα στον τραπεζίτη” φτού σου ξεφτίλα, θα φας καλά και εσύ και οι όμοιοι σου. μαζέφτε δε τον Τσακαλώτο που λέει αυτό το άθλιο “ συμφωνήσαμε “ επειδή τίποτα απο αυτά που νομίζει δεν συμφωνήσαμε εμείς. απλα εσεις τα υπογράψατε……»
Με τη δεύτερη της ανάρτηση η Ντέπυ Γκολεμά κατακεραυνώνει τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο λέγοντας πως δεν ξέρει να μιλάει ελληνικά!
«Εξοργισμένη είμαι. βάλανε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει ντιπ τα ελληνικά να μας μιλήσει σε όλους όσοι αγωνιούμε για τα δάνεια, τις δόσεις, την εφορία και όλα αυτά που περιμένουμε. και έλεγε ένα κάρο μπούρδες και όλο συμφωνήσαμε και τους μίσους όρους στα Αγγλικά και μετά μας έκανε και πλάκα για το κρασί και είπε αφού δε με ρωτήσατε για αυτό ( κάτι ούτε κατάλαβα), δε σας λέω, να μας ησυχάσει. ας το διάολο πια,,,, μας έχετε σπάσει τα νεύρα, μουλάρια….»