ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Xαιρετίσματα στην Εφορία, τα λεφτά στη Βουλγαρία! Πλήρωνε μαλάκα Έλληνα τα δεξιά κι "αριστερά" χαράτσια του 4ου Ράιχ! Δεν χορταίνουν λεφτά οι άνθρωποι της "τέχνης". Μέχρι να πεθάνουν...


Του Σίμου Πετρόπουλου
Δεν χορταίνουν λεφτά οι άνθρωποι της "τέχνης". Μέχρι να πεθάνουν... μαζεύουν μετρητά μετά μανίας. Εμετικοί φιλάργυροι που εκμεταλλεΰονται τον ρομαντισμό και τη σαχλαμάρα των θαυμαστών τους.
Κι όπου δεν μπορούν να βασιστούν στους θαυμαστές τους...μπορούν πάντα να στήσουν μία κομπίνα υπερτιμολόγησης με κάποιον Δήμαρχο ή να παίξουν σε μία μαϊμού-φιλανθρωπική συναυλία και να αρπάξουν τα μουρμούρια μέσω άλλης εταιρίας δήθεν για την ηχητική κάλυψη.
Δεν αφήνουν καν χώρο για νέους καλλιτέχνες όσα εκατομμύρια κι αν βάλουν στην άκρη.
Κι όλα αυτά τα "προσόντα" φυσικά κρύβονται πολύ αποτελεσματικά κάτω από την προβειά του αριστερού, του επαναστάτη, του αντι-καπιταλιστή, του κουλτουριάρη, του αντιφασίστα κλπ.
Παλιά οι αρίστεροι φοροδιέφευγαν με το πρόσχημα ότι σαμποτάρουν το σύστημα και τον καπιταλισμό. Μόνο που αυτοί που έχουν αρκετά έσοδα ώστε να μπορούν να φοροδιαφεύγουν μαζικά είναι μόνον οι...
καπιταλιστές...ασχέτως αν παριστάνουν τους αριστερούς.
Οι μεροκαματιάρηδες δύσκολα ξεπερνούν το όριο του αφορολόγητου. 
16.500 ευρώ σε μια νύχτα βγάζει ο κόκκινος Παπακωνσταντίνου καθώς ανησυχεί για τη διάσπαση της Αριστεράς.
Και τα τιμολογεί μέσω Βουλγαρίας για να μην του πάρει ο Τσίπρας τα μισά σε φόρους και του μείνουν μόνο 8000 ευρώ καθαρό μεροκάματο και πεινάσει.
Άσε που θα έχει να στείλει και πολλα δώρα τώρα ...μέρες γιορτινές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.