ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις Αθανασίου

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις Î‘Î¸Î±Î½Î±ÏƒÎ¯Î¿Ï…Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του Σαμαρά, Χαράλαμπος Αθανασίου φιλοξενούμενος  της ΕΡΤ είπε, ερωτώμενος αν η μίζα είναι στις αρμοδιότητες ή είναι επ' ευκαιρία των υπουργικών καθηκόντων; “Μα δεν θα την έπαιρνε την μίζα αν δεν ήταν υπουργός. Εγώ  πιστεύω ότι κατά την άσκηση των καθηκόντων του, γιατί εάν δεν ασκούσε τα καθήκοντά του δεν θα την έπαιρνε ο οποιοσδήποτε υπουργός”.
Όταν ερωτήθηκε εκ νέου “είναι στα καθήκοντα ή επ ευκαιρία των καθηκόντων;” Απάντησε ανενδοίαστα “στα καθήκοντά του. Αυτό πιστεύω”.
Αυτοί είναι οι «δημόσιοι λειτουργοί» της ανίκανης συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που διενήργησαν την πολιτική δίωξη κατά του τρίτου εκλεγμένου κόμματος στην Βουλή, κατά  της Χρυσής Αυγής.
Το διαφαινόμενο ήθος τους μιλάει από μόνο του. Οι τακτικές με τις οποίες κυβέρνησαν τον λαό και εδίωξαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ομολογούνται από τους ίδιους, με κυνισμό και  προκλητικότητα.
Αναρωτιόμαστε αν ο κ.Αθανασίου έχει πάρει μίζες, κι αν έχει, αν τις έχει εντάξει στο «πόθεν έσχες» του. Και θα θέλαμε –μια που είναι νομικός- να μας πληροφορήσει για την νομοθεσία εκείνη, που ορίζει την μίζα, ως υπουργικό καθήκον.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, το «πόθεν έσχες» του πολιτικού κύρους του, είναι ελλειμματικό.
Αυτοί οι άνθρωποι, με την ίδια ευκολία που αποδέχονται την φιλοσοφία της  μίζας, με την ίδια ευκολία ονόμασαν «εγκληματική οργάνωση» περίπου 500.000 ψηφοφόρους.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anakoinwsh-gia-tis-dhlwseis-athanasiou#ixzz5ko1qpHB8