ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Αλέξανδρος Τσαρούχας Υπ. δημοτικός σύμβουλος Ολυμπία Συμμαχία



Η επιλογή μου να συνεργαστώ με τον δήμαρχο Κώστα Δημόπουλο, έγινε γιατί θεώρησα ότι ήρθε η ώρα να τολμήσω την είσοδο μου στο χώρο της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου μας.
Επιθυμία μου είναι να αφυπνίσω τους νέους, κυρίως, συμπολίτες μας και μεταφέρω την φωνή τους στις αποφάσεις που θα οδηγήσουν τον τόπο μας σε ακόμη ταχύτερη ανάπτυξη και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας.
Στόχος μου είναι να βάλω όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια στο παζλ των προγραμματισμενων εργων της "Ολυμπιας Συμμαχιας", καθώς επίσης και να δημιουργήσω νέες προοπτικές.
Η ολοκλήρωση των έργων υποδομής στην επέκταση σχεδίου Λεπτοκαρυάς, η ανάπλαση της παραλίας Λεπτοκαρυάς με την ολοκλήρωση σύνταξη της μελέτης πεζοδρόμησης της και την αναβάθμιση της όψης εισόδου, η κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων είναι μερικά από τα θέματα που νιώθω έτοιμος να ασχοληθώ στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Δημοπουλου.
Με βασικό άξονα σκεψης την ειλικρινή διάθεση, την ανιδιοτελή συμμετοχή και την αδιάκοπη προσφορά, σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας!!