ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να δώσει μιαν απάντηση για τον Κουρουμπλή

Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να δώσει μιαν απάντηση για τον ΚουρουμπλήΟρισμένοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να πάρουν ψήφους φαίνεται ότι δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα.
Εν προκειμένω ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέβασε στο twitter φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μαζί με τον υμνητή της Χρυσής Αυγής, τον ρασοφόρο εκπρόσωπο του σκοταδισμού και του ρατσισμού, μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο, κατά την επίσκεψή του σε ίδρυμα ηλικιωμένων της περιοχής του Αιγίου.
Και μάλιστα, δεν φωτογραφήθηκε απλώς αλλά, όπως γράφει, «ο Σεβασμιότατος εξήρε τη συμβολή μου, διαχρονικά, στη δημιουργία αυτών των δομών και μου δώρισε ένα συλλεκτικό αντίγραφο της διακήρυξης της Επανάστασης του 1821, γραμμένο στα γαλλικά και στα ελληνικά». 
Δεν θα μπούμε στον κόπο να υπενθυμίσουμε τι εστί Αμβρόσιος. Απλώς θα υποβάλλουμε ένα ερώτημα προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Το κάλεσμα, το οποίο διατυμπανίζει, για τη δημιουργία προοδευτικού πόλου ως ανάχωμα στην Ακροδεξιά, περιλαμβάνει και φωτογραφίες υποψηφίου του παρέα με τον καταδικασθέντα για υποκίνηση ρατσιστικού μίσους μητροπολίτη; 

Η κοινωνία περιμένει μιαν απάντηση.