Υλικά για 4-6 άτομα
225 γραμμάρια χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
1/2 φλιτζάνι φιστίκια
2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/3 φλιτζάνι κομματάκια σοκολάτας
1/2 φλιτζάνι φιστίκια
2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/3 φλιτζάνι κομματάκια σοκολάτας
Εκτέλεση
Ανακατέψτε τους χουρμάδες με τα φιστίκια στο μούλτι μέχρι να γίνει μια απλή πάστα.
Προσθέστε στο μούλτι στο φυστικοβούτυρο και το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι το μείγμα αρχίζει να γίνεται ένα ομοιογενές μείγμα.
Προσθέστε στο μούλτι στο φυστικοβούτυρο και το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι το μείγμα αρχίζει να γίνεται ένα ομοιογενές μείγμα.
Τέλος, προσθέστε τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατεύουμε για 2 στροφές ακόμα.
Βάζετε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και απλώνετε το μείγμα.
Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για 1 έως 2 ώρες και μετά κόβετε σε ράβδους.
Βάζετε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και απλώνετε το μείγμα.
Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για 1 έως 2 ώρες και μετά κόβετε σε ράβδους.