ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ


Την υποψηφιότητα του Απόστολου Λιάπη για Δημοτικός Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου στην Δημοτική Ενότητα Ανατολικού Ολύμπου με τον συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ», ανακοίνωσε ο επικεφαλής Αστέριος Φαρμάκης.
«Ακόμη μια σημαντική υποψηφιότητα, αυτή του εκλεκτού φίλου Απόστολου Λιάπη, προστίθεται στη δυναμική του ανεξάρτητου συνδυασμού μας «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δήμου Δίου – Ολύμπου. Ο Απόστολος,  Ιδρυτικό Μέλος της ΚΟΙ.ΝΣ.ΕΠ. Π. Παντελεήμονα  OLYMPOUS CULTURAL ROUTES, έχει να προσφέρει πολλά στην ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου του τόπου μας. Προχωράμε δυνατά, φέρνουμε και πάλι την Ελπίδα στον τόπο μας αγωνιζόμενοι για ένα Δήμο ΙΣΧΥΡΟ για ΟΛΟΥΣ», δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.  
«Με σπουδές στη φυσική και έχοντας υλοποιήσει σημαντικές έρευνες στον τομέα της Φυσικής και του Περιβάλλοντος, συστρατεύομαι με την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ με στόχο να προσφέρω στην επόμενη μέρα του Δήμου Δίου – Ολύμπου. Ζούμε σ’ έναν τόπο που διακρίνεται για το φυσικό του περιβάλλον και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Σήμερα καλούμαστε αφενός να τον προστατεύσουμε και αφετέρου να τον αναδείξουμε αξιοποιώντας τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα», δήλωσε ο κ. Λιάπης.
Βιογραφικά στοιχεία
Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Έχει υλοποιήσει ερευνητικές εργασίες στον τομέα της Ατμόσφαιρας και του Περιβάλλοντος.
Παρακολούθησε πληθώρα σεμιναρίων στον τομέα της εκπαίδευσης.
Γνωρίζει Αγγλικά και Η/Υ.
Συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών Φυσικής.
Είναι Ιδρυτικό Μέλος της ΚΟΙ.ΝΣ.ΕΠ. Π. Παντελεήμονα  OLYMPOUS CULTURAL ROUTES.