ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Προέδρος ΑΣΕΠ επιβεβαιώνει aftodioikisi.gr: Έως Τετάρτη οι οριστικοί πίνακες της 3Κ/2018

Έως την Τετάρτη (5 Ιουνίου) θα ανακοινωθούν, επιτέλους, οι οριστικοί πίνακες της 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με όσα είπε πριν λίγο ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Ιωάννης Καραβοκύρης κατά τη συνάντηση του με τους υποψηφίους της περίφημης προκήρυξης.
-Το ΑΣΕΠ έχει ήδη μηδενίσει τις εκκρεμότητες σχετικά με τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ (έλεγχος και επικύρωση των αποτελεσμάτων) και οι οριστικοί πίνακες θα ανακοινωθούν την Δευτέρα. Ωστόσο, πληροφορίες της aftodioikisi.gr αναφέρουν ότι η ανακοίνωση πιθανόν να γίνει Δευτέρα βράδυ, Τρίτη πρωί.
-Οι οριστικοί πίνακες για ΔΕ και ΥΕ θα ανακοινωθούν την Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr αυτή τη στιγμή για να κλείσουν και οι 8.166  έχουν απομείνει 12 θέσεις. Στόχος είναι οι εναπομείνασες θέσεις να μηδενιστούν έως το Σαββατοκύριακο, ώστε Δευτέρα, Τρίτη να προχωρήσει η επικύρωση από τα τμήματα και την Τετάρτη να ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες για τις κατηγορίες με το μεγάλο πλήθος υποψηφίων.
Όπως τονίζουν στην aftodioikisi.gr εκπρόσωποι των υποψηφίων, την Τετάρτη θα βρίσκονται μπροστά στο ΑΣΕΠ, συμμετέχοντας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας (στις 9 πμ) που προκήρυξε πριν λίγο κατόπιν εορτής, συρόμενη πίσω από τις εξελίξεις η ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ.