ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Εμείς ψηφίσαμε ...



Η Λαϊκή Συσπείρωση  χαιρετίζει όλες και όλους, όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στα αγωνιστικά ψηφοδέλτια σε Κοινότητα,  Δήμο και Περιφέρεια. Αναμετρήθηκαν και άντεξαν σε φοβικά διλήμματα, πιέσεις και προκλητικούς εκβιασμούς. Γύρισαν την πλάτη σε «ακομμάτιστους» και «άχρωμους» δεσμευμένους με την πολιτική της ΕΕ.
Η Λαϊκή Συσπείρωση  έδωσε την εκλογική μάχη με σεβασμό στο λαό μας, με πολιτικά, ιδεολογικά επιχειρήματα. Το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Δίου-Ολύμπου  δεν είναι θετικό για το λαό του. Η πόλωση, οι ψεύτικες υποσχέσεις, τα εκβιαστικά διλήμματα, τα ρουσφέτια διαμόρφωσαν ένα τέτοιο κλίμα, που επέδρασε σε λαϊκό κόσμο, ο οποίος δεν έχει ακόμη πιστέψει στη δύναμη που έχει, αφήνοντάς την ανεκμετάλλευτη, δίνοντας δύναμη σε δυνάμεις που έχουν δοκιμαστεί  και έχουν τεράστια ευθύνη για την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα.

Σταθερά και ξεκάθαρα στις επαναληπτικές τοπικές εκλογές τα κριτήρια μας δεν αλλάζουν κατά το δοκούν και για ψηφοθηρικούς σκοπούς ούτε για να είμαστε αρεστοί σε κάποιους. Απορρίπτουμε τη λογική του μικρότερου κακού που στο τέλος αποδεικνύεται είτε το ίδιο είτε χειρότερο κακό.
 Συνεχίζουμε με την ίδια συνεπή στάση. Δε διαλέγουμε ποιός θα:
Λ
·         υπογράφει συμβάσεις με ιδιώτες για να ιδιωτικοποιεί δομές και υπηρεσίες του δήμου,
·         κάνει τις απευθείας αναθέσεις,
·         χαρατσώνει τους δημότες,
·         υλοποιεί κατά γράμμα την αντιλαϊκή πολιτική της κάθε κυβέρνησης και της ΕΕ.
Με εντιμότητα και καθαρότητα λέμε ότι δεν ψηφίζουμε κανέναν από τους δύο που προκρίθηκαν στο δήμο (άκυρο-λευκό). Ότι διαφορετικό ακούγεται και διαρρέεται είναι εκ του πονηρού, καταδικάζεται και καταγγέλλεται στο λαό.
Συνεχίζουμε, γιατί η δράση μας δεν σταματά μέχρι την κάλπη! Για μας το κύριο και ουσιαστικό είναι η οργάνωση της πάλης μέσα κι έξω από το Δημοτικό και Περιφερειακό Συμβούλιο. 
Συνεχίζουμε τον αγώνα με πείσμα και αισιοδοξία για όλες τις μάχες που έχουμε μπροστά μας, εκλογικές και μη.