ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ



Ανακοινώθηκε σήμερα ο νέος πολιτικός συνδυασμός που θα λάβει μέρος στις επερχόμενες ευρωεκλογές για την Ευρωβουλή στις 26 Μαΐου 2019, με την ονομασία ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Ο πολιτικός φορέας  προέρχεται από την συνεργασία τριών πολιτικών κομμάτων:
  1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (Ε.ΠΟ.Σ)
  2. ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
  3. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
Η Συνέντευξη Τύπου έγινε σήμερα το πρωί στην αίθουσα ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ στην Αθήνα. Από πλευράς Άρματος Πολιτών, παρέστη ο Πρόεδρος και Επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Δημαράς, από την Ε.ΠΟ.Σ ο Εκπρόσωπος του κόμματος Μιχαήλ Πατσίκας και από το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα ο Επικεφαλής Γρηγόρης Πέτρου.
Στην ομιλία του, ο Επικεφαλής του Άρματος Πολιτών τόνισε μεταξύ άλλων πως το ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ είναι ένα στοίχημα και μήνυμα για την ανάγκη που ο δημοκρατικός χώρος αντιμετωπίζει δεκαετίες, την συνένωση κινημάτων που διέπονται από τις ίδιες βασικές αρχές. Χαρακτήρισε ως υβριστική την δήλωση του κ. Τσίπρα πως εξαναγκαστήκαμε και εκβιαστήκαμε να υπερψηφίσουμε μνημόνια καθώς γνωρίζουμε πως ο ελληνικός λαός όταν εκβιάζεται δίνει την μάχη του χωρίς να σκεφτεί το κόστος.
Ο Επικεφαλής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, τόνισε μεταξύ άλλων πως η ψήφος του Έλληνα πολίτη στο ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ θα είναι η σφαίρα στο τέρας της παγκοσμιοποίησης και θα είναι καταλυτική για μία Ευρώπη των εθνών.
Όπως το 2015, που κόντρα σε όλες τις δημοσκοπήσεις, το ΟΧΙ του λαού νίκησε τις δυνάμεις που στήριζαν το ΝΑΙ, όπως το 2018, κόντρα σε κάθε τρομοκρατία που ο ελληνικός λαός πραγματοποίησε τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια των τελευταίων δεκαετιών. Συμπλήρωσε πως αν και τα συστημικά μμε δεν θα παρουσιάσουν τον συνδυασμό και οι δημοσκόποι δεν θα τον εντάξουν στις δημοσκοπήσεις τους, δεν μπορούν να φιμώσουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.
Ο Εκπρόσωπος του Πατριωτικού Κοινωνικού Κινήματος, τόνισε μεταξύ άλλων την δημιουργία κινήτρων για την αντιστροφή της υπογεννητικότητας καθώς και μείωση της εσωτερικής μετανάστευσης σε χώρες της ΕΕ που έχει δημιουργήσει πληγή στην ελληνική κοινωνία και οικονομία συμπληρώνοντας πως είναι αναγκαία η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας των κρατών και η δημιουργία ενός δημοκρατικού πατριωτικού ευρωπαϊκού μετώπου ως ελπίδα ανατροπής της καταστροφικής πολιτικής κρατών και λαών
Παραθέτουμε την ομιλία του Μιχαήλ Πατσίκα (κείμενο και video).

https://eposellas.gr/2019/05/omilia-michail-patsika-stin-paroysiash-toy-chfodeltioy-arma-synergasias-eyroekloges-2019/

Γραφείο Τύπου
Αθήνα  2 Μαΐου 2019