ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Η πιο νόστιμη συνταγή για γιουβαρλάκια

Υλικά για 6 μερίδες
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 φλιτζανάκι ρύζι γλασέ
1 αυγό
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 ματσάκι μαϊντανό
5-6 φύλλα δυόσμο
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Tρίβετε το κρεμμύδι στον τρίφτη. Ψιλοκόβετε το μαϊντανό και το δυόσμο. Zυμώνετε όλα μαζί τα υλικά και πλάθετε γιουβαρλάκια. Tα βάζετε στην κατσαρόλα με 3 φλιτζάνια καυτό νερό να βράσουν σε σιγανή φωτιά. Σερβίρονται ζεστά ή κρύα.