ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Δευτέρα την επόμενη των εκλογών. Ο δήμος Κατερίνης δεν κοιμάται! Τα συνεργεία πρωί πρωί ξεκίνησαν δουλειά, (άραγε από πότε, ήταν ακριβώς έτσι προγραμματισμένο; ε να περάσει ο πρώτος γύρος μην μας πουν ότι κάνουμε και ρουσφέτια!).





Δευτέρα (επόμενη των εκλογών ήταν;).
Ο Δήμος Κατερίνης δεν κοιμάται. Τα συνεργεία έπιασαν πρωί πρωί δουλειά, (άραγε από πότε, ήταν ακριβώς για αυτή την ημερομηνία προγραμματισμένο;). Ξήλωσαν το πρώτο δέντρο, και χάλασαν μερικά τετραγωνικά μέτρα από το γρασίδι (εεε τόσο έχουμε), και πρόσθεσαν λίγα τετραγωνικά μέτρα κυβόλιθους (αξιέπαινο το μοτίβο), χωρούν πολλοί ακόμη, με σκοπό να απλωθούν λίγα ακόμη τραπεζοκαθίσματα (άλλωστε και να πιάνουν τους πεζόδρομους (μονοπάτια κανονικά) είναι ενόχληση, ξέρετε μιλάω για αυτούς που πρέπει να 'χεις το νου σου, μη σε κόψει κανάς ντελιβεράς).
Ένα τέτοιο πάρκο τι ανάγκη ύπαρξης έχει, εάν δεν μπορούμε να το απολαύσουμε, συνδυάζοντάς το με γαστρονομικές απολαύσεις (sic), ή πίνοντας το ποτό μας (sic). Άλλωστε ως γνωστόν το πολύ οξυγόνο είναι τοξικό. Βέβαια οι επαγγελματίες, και ο δήμος (αλλά και οι θαμώνες) όλοι έχουν και από κάποιο κέρδος.
Και το έργο συνεχίστηκε. Και άλλο δέντρο έφυγε (Τετάρτη;), και να πω ότι τα μετακίνησαν και το πήγαν λίγο πιό πέρα; Τα "ξεπάτωσαν" κυριολεκτικά.
Συγχωρέσετε τον έκδηλο σαρκασμό μου, αλλά ειλικρινά περίμενα καλύτερα. Βελτίωση και όχι χειροτέρευση, και μάλιστα με τέτοια επιτήδευση.
Καληνύχτα Κατερίνη, ο κόσμος αυτός δεν θα αλλάξει ποτέ.


Filimon Kaltsounis