ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Πιερικός «Ο σύλλογος οδεύει προς το τέλος του»

«Ο σύλλογος οδεύει προς το τέλος του». Τάδε έφη ο αντιπρόεδρος του Πιερικού, Πασχάλης Τσιτιρόκης, στη γενική συνέλευση του συλλόγου. Κλίμα απαξίωσης και ελάχιστο ενδιαφέρον. Αξιοσημείωτο αναμφίβολα το γεγονός ότι η συνεδρίαση έγινε σε άδειες καρέκλες. Μόλις 25 άνθρωποι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην «Εκάβη» για να ενημερωθούν όσον αφορά τις εξελίξεις!
Η «Metrosport» κατέγραψε τις εξελίξεις σχετικά με το κρίσιμο πρώτο δεκαήμερο του Ιούνη. Το νυν διοικητικό σχήμα, «ειδικού σκοπού», όπως χαρακτηρίστηκε, αναμένεται να παραιτηθεί στις 10 Ιουνίου.
Τότε θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για το νέο διοικητικό σχήμα στον Πιερικό. Είναι βέβαιο, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι, οι οποίοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, ότι οι επερχόμενες εκλογές ίσως παίξουν καταλυτικό ρόλο για την επόμενη μέρα στον Πιερικό.
«Δύσκολη στιγμή» 
Πέρα από τις εκλογές θα γίνει τότε και ο απολογισμός απερχόμενης διοίκησης, αλλά και η έγκριση πεπραγμένων. Από το σώμα, πάντως, υπήρξε ερώτηση για τους υποψηφίους ενδιαφερόμενους, προφανώς αναφερόμενοι στους Αθανασιάδη και Συμεωνίδη.
«Γιατί δεν ήρθαν να μιλήσουν;», ήταν το ερώτημα, το οποίο τέθηκε. Τί λέει όμως ένας άνθρωπος της νυν διοίκησης; «Είναι δύσκολη στιγμή για τον Πιερικό. Η τωρινή διοίκηση ενημέρωσε το σώμα δεν δύναται να συνεχίσει. Εγινε ενημέρωση ότι θα δρομολογηθούν εξελίξεις», είπε στη «Μetrosport» ο αναπληρωτής γραμματέας του συλλόγου, Παναγιώτης Αστερίου και συμπλήρωσε.
«Μας προβληματίζει ιδιαίτερα ότι ο κόσμος δεν στηρίζει την ομάδα, όπως άλλα χρόνια. Ισως το γεγονός ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο να έπαιξε ρόλο και να μην μπόρεσε να ανταποκριθεί. Μακάρι στις 10 Ιουνίου να προκύψει σχήμα αντάξιο του Πιερικού και της ιστορίας του και φυσικά να υπάρξει πολύ μεγαλύτερη προσέλευση από την πλευρά του κόσμου».