ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Σε περιπέτειες ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ ΔΙΚΗΓΌΡΟΣ Αθήνα (Πρ Νομικός Σύμβουλος ΣΦΚ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Σε περιπέτειες ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Ο ιστορικός ΠΙΕΡΙΚΟΣ που μεγαλούργησε στήν κορυφαία εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου και ανέδειξε μορφές ποδοσφαιρικές τίς προηγούμενες δεκαετίες ,σήμερα κατρακυλίζεται σε έναν ατελείωτο κατήφορο ανυποληψίας και απαξίωσης .
Η έλλειψη μακρόπνοου σχεδιασμού και σοβαρού επενδυτή που θα διαθέσει κεφάλαια για τήν δημιουργία ισχυρού ρόστερ ομάδας ανταγωνιστικής, που θα διεκδικήσει τήν άνοδο τουλάχιστον στήν Football Leage οδηγεί αναπόφευκτα από το κακό στό χειρότερο τόν εγκαταλειμμένο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ που αγωνίζεται πλέον σε ερασιτεχνικές κατηγορίες.
Η φίλαθλη κοινή γνώμη μόνον απογοητευμένη και αποστασιοπιημένη φαίνεται από τήν όλως αρνητική,θλιβερή εικόνα τής ομάδας και τήν απουσία προοπτικής.
Για αυτό Οι φίλαθλοι έστρεψαν επιδεικτικά τήν πλάτη τους στόν ΠΙΕΡΙΚΟ.
Δέν είναι όμως ώρα φιλονικιών απόδοσης ευθυνών.
Όταν διοικείς μια ομάδα οφείλεις να εκπληρώνεις τίς συμβατικές υποχρεώσεις σου έναντι αθλητών προπονητών και υπαλλήλων στο ακέραιο.
Η απερχόμενη Διοίκηση που δέν γνωρίζω απο ποιούς απαρτίζεται διότι στήν αρχή τής ποδοσφαιρικής σαιζόν υπήρχε άλλη, οφείλει πλήρη διοικητικό και οικονομικό απολογισμό με διαφάνεια και να μεριμνήσει να προσελκύσει αξιόπιστο και φερέγγυο εύρωστο επιχειρηματία πού έχει διάθεση και δυνατότητα να φτιάξει ξανά μεγάλο τόν ΠΙΕΡΙΚΟ.
Χωρίς χρήματακαι budget ,διοικητική ευστάθεια ,στιβαρότητα Δέν οικοδομείται αξιόμαχη ,ανταγωνιστική ομάδα.
Χρειάζεται εξωστρεφής αντίληψη και κατάλληλος χειρισμός
Ο Πιερικός είναι υπόθεση όλων, άρρηκτα συνδεδεμένος με τήν έννοια Πολιτισμός.
Η γνώμη μου τής νέας διοίκησης να ηγηθεί πρώην ποδοσφαιριστής με εγνωσμένο κύρος και γνώσεις.
Η νοοτροπία και το μοντέλο διοίκησης προφανώς Δέν απέδωσαν τα αναμενόμενα .
Η άδεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κατερίνης αντικατοπτρίζει την πραγματική κατάσταση παρακμής και τής συνεπακόλουθης αδιαφορίας.
Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ
ΔΙΚΗΓΌΡΟΣ
Αθήνα
(Πρ Νομικός Σύμβουλος
ΣΦΚ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ)