ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

Εγγραφή προσωπική καταγγελία προς Δήμο Πύδνας Κολινδρού. Οικονομική υπηρεσία και κατά παντός υπευθύνου…


 θα ήθελα να καταγγείλω προσωπικά την υπεύθυνη του οικονομικού τμήματος διότι αποδέχτηκε παράνομα στης 23/10/2018 κατασχετήριο ( εις χείρας τρίτου ) χωρίς να έχει το δικαίωμα .
Δεν προέβη    εντός οκτώ  ημερών από την μέρα που παράλαβε το κατασχετήριο στο ειρηνοδικείο για αντίρρηση παραλαβής του διότι δεν υπήρχε καμία εργασιακή σχέση μαζί μου  και γνωρίζοντας πλέον χωρίς να είναι αρμόδια , προσωπικά δεδομένα μου κάνοντας τα γνωστά από ότι μαθαίνω εντός γραφείων Δήμου..  
Έχω απολυθεί από τον Δήμο το Μάρτιο του 2017, δεν έχω προσληφθεί  ποτέ μέχρι σήμερα και δεν είμαι πουθενά εγγεγραμμένος ως υπάλληλος του Δήμου….
Έχω αποδεχτεί την θέση μου από την 3Κ  αλλά δεν έχω προσληφθεί  ακόμη.
Δεν έχω καμία εργασιακή σχέση με τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού από τον Μάρτιο του 2017  μέχρι σήμερα.   
Δεν πληροφορήθηκα  ποτέ προσωπικά συγκεκριμένα από τον  Δήμο για το έγγραφο  όταν το παρέλαβε .
Κατά τύχη κάπου μέσα στον Απρίλιο του 2019 μετά από επτά οκτώ μήνες το έμαθα και είχα  ειδοποιήσει  προσωπικά , ότι εκκρεμεί  δικαστική απόφαση από τον Απρίλιο του 2019  προς άρση της κατάσχεσης και η υπεύθυνη στο οικονομικό τμήμα  μου είπε : ας ήσουν  συνεπής  στις υποχρεώσεις σου να μην σου έκαναν κατάσχεση.  
Διότι εκτελεί και δικαστικός και βγάζει  αποφάσεις από μόνη της ποινικές  .  ( ένοχος )

Σας πληροφορώ ότι αν προβείτε στην κατάσχεση παράνομα μεν δεν έχω θέμα διότι τα λεφτά θα πάνε στα παιδιά μου και αυτό είναι το μονό μέλημα της ζωής μου κύριε δικαστικέ ! 

θα ήθελα να αναφέρω και το δεύτερο πρόβλημα που μου δημιούργησε η συγκεκριμένη κύρια του οικονομικού τμήματος όταν μετά από λάθος διαχείριση στην απόλυση μου τον Μάρτιο του 2017 με τυραννούσε τρέχοντας ΙΚΑ και ΟΑΕΔ επί πέντε μήνες για να μπορέσω να  πάρω το επίδομα ανεργίας  που δικαιούμουν .
Η λύση δόθηκε ύστερα από παρέμβαση του ΙΚΑ με καταγγελία προς το αρμόδιο τμήμα.   Η απόλυση μου από τον Δήμο είναι 31/3/2017 και ακόμα εκκρεμεί  η πληρωμή Μαρτίου την οποία δεν την εξοφλήσατε  μέχρι σήμερα.           
 Σκέφτομαι να  κινηθώ δικαστικά προς παντός υπευθύνου με τον δικηγόρο μου Κύριο Ρουμελιώτη Ανδρέα και να δημοσιεύσω   τα σχετικά έγγραφα που μου έχετε αποστείλει σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα της περιοχής μας ώστε να γίνει γνωστό….. ..
  Θα ήθελα να αναφέρω ότι στο όλο θέμα δεν έχει καμία σχέση ο εκάστοτε    Δήμαρχος . Προφανώς δεν έχει σωστή  πληροφόρηση.. 

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.