ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ποια είναι η αδερφή του Νεϊμάρ για την οποία «τραυματίζεται» κάθε χρόνο στα γενέθλιά της

Κάθε χρόνο λίγο πριν την 11η Μαρτίου, κάπου εκεί στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Νεϊμάρ τραυματίζεται και χάνει τους αγώνες, προκειμένου να μην χάσει τα γενέθλια της αδερφής του Ραφαέλα.

Τα τελευταία χρόνια στις 11 Μαρτίου, ημέρα των γενεθλίων της Ραφαέλα, ο Νεϊμάρ με κάποιο τρόπο δεν είναι διαθέσιμος στις ομάδες που αγωνίζεται. Μεταξύ σοβαρού και αστείου κάποιοι λένε ότι αυτό συμβαίνει επειδή ο Βραζιλιάνος αστέρας δεν θέλει να χάνει τα πάρτι γενεθλίων της μικρής του αδερφής.

Η 26χρονη Ραφαέλα Σάντος λοιπόν είναι μία από τις πιο διάσημες περσόνες της Βραζιλίας και εκτοξεύει τη θερμοκρασία με τις πληθωρικές αναλογίες και τις χορευτικές της φιγούρες.

Το διάσημο μοντέλο και influencer με κάτι λιγότερο από 6 εκατομμύρια followers στο Instagram αποτελεί μία από τις πιο επιδραστικές Βραζιλιάνες στα social media. Οι συνεργασίες της αφορούν κυρίως εταιρείες ένδυσης, εσωρούχων και μαγιό μέχρι ομορφιάς και προϊόντων ευεξίας.

Βέβαια, τα τελευταία οκτώ χρόνια, η Ραφαέλα Σάντος έχει φροντίσει να δείξει και το κοινωνικό της πρόσωπο, καθώς τρέχει τη φιλανθρωπική οργάνωση Instituto Neymar, που ίδρυσε για τα άπορα παιδιά που μεγαλώνουν κοντά στην δική της γενέτειρά, Mogi das Cruzes.

Σε λίγες ημέρες, η Βραζιλιάνα θα γιορτάσει, τα 27α γενέθλιά της και τα δημοσιεύματα αναφέρονται ήδη στο αν ο Νεϊμάρ, θα είναι στο πλευρό της, όπως κάθε χρόνο. Ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στα «πιτς» μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με τη Λιλ και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Ετσι, όπως όλα δείχνουν ο Νεϊμάρ δεν θα απουσιάσει από το πάρτι της μικρής του αδερφής, γι' ακόμη μία χρονιά. Πάντως, αν τελικά ο «Νεϊ» παρευρεθεί στη γιορτή της Ραφαέλα, στη Γαλλία θα «εκραγούν» καθώς θεωρούν το διάσημο μοντέλο ως την πέτρα του σκανδάλου για όλες εκείνες τις φορές που ο αδερφός της βγαίνει εκτός αγωνιστικής δράσης κάθε τέτοια εποχή.