ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Γιώργος Κυριακίδης

 Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι λίγοι στους οποίους δεν άρεσε η παραχώρηση των στρατοπέδων στο Δήμο Κατερίνης, όπως δεν άρεσε επίσης και η παραχώρηση και ανάπλαση του παλιού Σταθμού Εμποτισμού του ΟΣΕ στο Δήμο Κατερίνης, όπως δεν τους άρεσε το ότι έπεσαν οι υπογραφές για την κατασκευή υπόγειου διώροφου πάρκινγκ και δε βρήκαν καλό λόγο να πούνε για το αίθριο πίσω από το δημαρχείο που μετά από 15 χρόνια αναγεννήθηκε.

Φυσικά αυτοί οι ίδιοι δεν εγκρίνουν ούτε τις 17 αναπλάσεις σε κοινόχρηστους χώρους, ούτε και το έργο για τη διάβρωση των ακτών το οποίο τρέχει και δεν τους άρεσε ευθύς εξαρχής η προβλήτα της Παραλίας η οποία τελείωσε μετά από τον γνωστό «γολγοθά». Προφανώς και δε τους αρέσει το ότι η ΔΕΥΑΚ αντικαθιστά επιτέλους τους σωλήνες αμιάντου στον Κορινό όπως και η ανάπλαση της Παραλίας μας και το αντιπλημμυρικό έργο που γίνεται. Για το πάρκο Ευαγγελικών που έγινε μετά από χρόνια, είμαι σίγουρος ότι επίσης δε θα συμφωνήσουν Για τα δημοτικά κτίρια τα οποία τα άφησαν ρημαδιό και επιτέλους νομιμοποιήθηκαν επίσης δε θα συμφωνήσουν...
Συμφωνούν μόνο μεταξύ τους στο ότι δεν έγινε τίποτε. Κάποιοι βλέπετε προτιμούν εδώ και χρόνια τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, τα ψεύτικα έργα με τις ψεύτικες και τις δήθεν χρηματοδοτήσεις προκειμένου να γίνει η 19ης Μαΐου γραμμικό πάρκο που θα το διασχίζει ποτάμι με 14 πεζογέφυρες... Ακόμη περιμένουμε «το ποτάμι να μπει στην πόλη»!!!
Εμείς συνεχίζουμε.... και τον Οκτώβριο ο κόσμος, οι δημότες του ΔΗΜΟΥ Κατερίνης, θα αποφασίσουν!!!
η