ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Το 2023 είναι χρονιά εκλογών. Εθνικών και Δημοτικών Εκλογών.

 Οι παρακάτω κατηγορίες ανθρώπων ειδικού σκοπού έχουν πάρει έγκαιρα την θέση τους ενταφιάζοντας ανθρώπους με αξίες:

Αυλοκόλακες:
Πρώτη γραμμή. Από πολύ παλιά, υπήρχαν ειδικοί δάσκαλοι, οι οποίοι δίδασκαν σε διάφορους ευάλωτους ανθρώπους την κολακεία. Μέσω της κολακείας, οι άνθρωποι εκείνοι είχαν στόχο να κερδίσουν κάποια θέση κοντά στον κυβερνήτη κάθε τόπου. Όλοι οι επιτυχόντες ονομάζονταν «αυλοκόλακες».
Είναι αυτοί που επαινούν ή περιποιούνται με υπερβολική φιλοφροσύνη κάποιον, συνήθως ανώτερο τους, για να κερδίσουν τη συμπάθεια και την εύνοιά του για προσωπικό όφελος.
Εκτελούν με κλειστά τα μάτια τις ειδικές αποστολές που τους αναθέτουν τα αφεντικά τους χωρίς να υπολογίζουν κανέναν.
Οι λεγόμενοι «γλείφτες».
Φανατικοί ξερόλες:
Συνήθως είναι στη δεύτερη γραμμή. Έχουν ψυχολογική ανάγκη να ασκήσουν εξουσία και προσπαθούν να λειτουργήσουν ως υποβολείς της, δημιουργώντας την αίσθηση σ αυτούς που είναι επικεφαλής, ότι αυτοί και μόνο αυτοί ξέρουν τι είναι το σωστό να κάνουν.
Όμως οι φανατικοί ξερόλες, έχουν κυρίως ίδια συμφέροντα. Η άτυπη εξουσία που συνήθως παίρνουν, τους ενθαρρύνει να τα υποστηρίξουν σθεναρά και κάθε πρότασή τους, αποσκοπεί συνήθως και σε δική τους ικανοποίηση.

Οι δώσ'τα όλα». για την καρεκλίτσα.
Έτοιμοι να πουλήσουν ιδανικά, οικογένεια,

άνδρα

, γυναικά, παιδιά, αξιοπρεπεια, αρκεί να πετύχουν τον στόχο τους, το δήθεν, το όνειρο ζωής , την καρεκλά και την δημοσιότητα διότι στην προσωπική τους ζωή είναι ασήμαντοι και κομπλεξικοί.

Ποιοι είναι όλοι αυτοί και ποιος ο ρόλος τους;
Είναι αυτοί, που αν τους άφηνες μόνους τους δεν θα ήξεραν κατά πού να κάνουν…
Είναι αυτοί, που έχουν δημιουργήσει ένα μεγάλο απόστημα το οποίο κρατά το τόπο «φυλακισμένο»…
Είναι αυτοί, που δεν επιτρέπουν να εισχωρήσουν δίπλα στον Άρχοντα, φρέσκα μυαλά με πραγματικό όραμα αλλά και άνθρωποι που δεν έχουν «γραμμάτια» να ξεπληρώσουν…

Είναι όλοι αυτοί που τόσα χρόνια κάνουν μεγάλη ζημία…