ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Δικηγόρος Κασιδιάρη: Αποκλείεται ο Άρειος Πάγος να «κόψει» τους «Έλληνες» από τις εκλογές

 Τι είπε η δικηγόρος του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη για την προσφυγή εναντίον του κόμματος «Έλληνες» και για την τροπολογία Βορίδη.

Ως απίθανο χαρακτήρισε η δικηγόρος του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη, Βάσω Πανταζή, το ενδεχόμενο να κοπεί η κάθοδος του κόμματος «Έλληνες» στις εκλογές της 21ης Μαΐου είτε λόγω της προσφυγής που κατέθεσε ο Δημήτρης Μιχάκης, είτε λόγω της γνωστής τροπολογίας Βορίδη.

Σε ό,τι αφορά στην πρώτη υπόθεση που αφορά προσφυγή του προέδρου του ενός άλλου κόμματος με την επωνυμία «Έλληνες», η κ. Πανταζή τόνισε πως το κόμμα του εντολέα του είναι «πασίγνωστο στο πανελλήνιο», σε αντίθεση με το κόμμα του ενάγοντα και πως η ίδια αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξει αντίστοιχη απόφαση όπως αυτή για το κόμμα Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου.

Αναφορικά με την πρόσφατη τροπολογία Βορίδη, τόνισε: «Η τροπολογία είναι αντισυνταγματική. Το είπε ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ. Ο κ. Κασιδιάρης είναι πρωτόδικα καταδικασμένος. Το Σύνταγμα λέει ότι πρέπει να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση. Η νέα τροπολογία καταστρατηγεί το Σύνταγμα» και κατέληξε: «Δεν υπάρχει ζήτημα να κοπούμε».

Σημείωσε ότι, ποτέ δεν έχει διαρρεύσει βίντεο από τον κρατούμενο προς τα έξω και πως τα ηχητικά τα πήραν οι δικηγόροι της Χρυσής Αυγής, ξεκαθαρίζοντας επιπλέον ότι, στο νέο κόμμα του κατάδικου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, δεν υπάρχουν άτομα που έχουν πολιτευτεί με τη Χρυσή Αυγή στο παρελθόν.

Τέλος, σημείωσε πως, ο εντολέας της δεν έχει συνομιλήσει με τον Νίκο Νικολόπουλο.

Βάσω Πανταζή - δικηγόρος #Κασιδιαρη