ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Συγγραφέας προειδοποιεί ότι ο νέος σεξουαλικός πολιτιστικός πόλεμος στοχεύει στην απόρριψη του δυαδικού συστήματος αρσενικού-θηλυκού

 Ο συγγραφέας Στιβ Ντις (Steve Deace) προειδοποιεί ότι οι ριζοσπάστες υποστηρικτές της νέας σεξουαλικής κουλτούρας, η οποία έχει κυριεύσει την Αμερική, επιμένουν να εξαφανίσουν τη δυαδική σεξουαλική ταυτότητα αρσενικού-θηλυκού, ενώ αναγκάζουν τους ανθρώπους να «συμφωνήσουν με την ψύχωσή τους».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 7 Ιουνίου στον Τζόσουα Φίλιπ (Joshua Philipp) στην εκπομπή «Crossroads», ο Ντις επεσήμανε τη διαφορά μεταξύ του παλιού πολέμου της σεξουαλικής κουλτούρας που ακολούθησε τη σεξουαλική επανάσταση της δεκαετίας του ’60 και του νέου πολέμου της σεξουαλικής κουλτούρας που έχει αποκτήσει εξέχουσα σημασία τα τελευταία πέντε έως δέκα χρόνια. Ο παλιός πολιτιστικός πόλεμος προσπάθησε να «διαστρεβλώσει την πραγματικότητα» επιμένοντας ότι υπάρχουν πολλαπλές σεξουαλικές ταυτότητες, πρότεινε, ενώ ο νέος προσπαθεί να τις «απορρίψει εντελώς».

Οι νέες ΛΟΑΤΚΙ ιδεολογίες επιμένουν ότι «δεν είμαι καν το ίδιο άτομο με αυτό που ήμουν όταν δημιουργήθηκα ή γεννήθηκα. Δεν είμαι άνδρας, δεν είμαι γυναίκα. Είμαι μη δυαδικός», είπε. «Σε αυτή την περίπτωση, κάποιος μου ζητάει εξαρχής να συμφωνήσω με την ψύχωσή του, να συμφωνήσω με την απόρριψη της πραγματικότητας».

Στον παλιό πολιτιστικό πόλεμο, «δεν χρειάζεται να ακολουθήσω κάποιον που ζει μια ζωή διαφορετική ηθικά από μένα μέσα σε αυτή την ανηθικότητα για να τον αναγνωρίσω».

Αλλά στον νέο πολιτισμικό πόλεμο, «πρέπει να σε ακολουθήσω στην παραφροσύνη σου για να σε αναγνωρίσω. Και με το να το αναγνωρίζω αυτό, τότε πρέπει να αρνηθώ τον ίδιο μου τον Δημιουργό που σας δημιούργησε αρσενικό και θηλυκό […] Αυτό ονομάζεται αμαρτία. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Για να μην αναφέρω ότι είναι παράλογο».

«Όταν αρχίζεις να εμπορεύεσαι αυτά τα πράγματα στα παιδιά, αρχίζεις να βλέπεις αυτά τα«φιλικά προς την οικογένεια» θεάματα με τραβεστί, και υπάρχουν δονητές και σεξουαλικά παιχνίδια, και όλα τα υπόλοιπα είναι απλωμένα για να τα βλέπουν τα παιδιά. Και νομίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που ίσως δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, που το βλέπει αυτό και λέει: «Διάολε, όχι. Αυτό είναι παραφροσύνη. Δεν θα συμβεί αν περνάει απ’ το χέρι μου».

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «American Thought Leaders» τον Μάιο, ο Δρ Τζεφ Μάγιερς (Dr. Jeff Myers), ο οποίος είναι συν-συγγραφέας του βιβλίου «Exposing the Gender Lie: How to Protect Children and Teens From the Transgender Industry’s False Ideology» (Αποκαλύπτοντας το ψέμα του φύλου: Πώς να προστατεύσετε τα παιδιά και τους εφήβους από την ψευδή ιδεολογία της βιομηχανίας των τρανσέξουαλ), προειδοποίησε ότι ο τρανσέξουαλισμός είναι μια ιδεολογία που προσπαθεί να αποκτήσει εξουσία «μπερδεύοντας τους ανθρώπους σχετικά με τη φύση της πραγματικότητας».

Ο Μπράντον Σόουγουολτερ (Brandon Showalter), ο δεύτερος συν-συγγραφέας του βιβλίου, επέκρινε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους φορείς επιρροής που προσπαθούν να πείσουν τους νέους να πιστέψουν ότι γεννήθηκαν σε λάθος σώμα. Πολλοί από αυτούς τους νέους ανήκαν στο φάσμα του αυτισμού και υπέφεραν από προβλήματα ψυχικής υγείας, σημείωσε.

«Είναι φυσιολογικά αδύνατο να γίνει κανείς το αντίθετο φύλο. Το έχουμε δει αυτό να συμβαίνει με προηγούμενες κοινωνικές μεταδοτικές ασθένειες, όπως η ανορεξία, το να χαρακώνονται και άλλοι τρόποι αυτοτραυματισμού που εξαπλώνονται με κοινωνική εξάπλωση. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτή την κατάσταση», δήλωσε ο Σόουγουολτερ.

«Αυτό που συμβαίνει με τα αυτιστικά άτομα, όσο σοβαρός ή μέτριος ή ήπιος κι αν είναι ο αυτισμός τους […], εμπλέκονται σε μια κουλτούρα όπου τα προβλήματά τους μπορούν να εξηγηθούν μέσω της ιδεολογίας της ταυτότητας φύλου».

Συναίνεση και συμμόρφωση

Ο παλιός πολιτιστικός πόλεμος μετά τη σεξουαλική επανάσταση μέχρι πριν από πέντε ή δέκα χρόνια όριζε την αριστερά και τη δεξιά με διαφορετικό τρόπο σε σύγκριση με τον νέο, επισήμανε ο Ντις στη συνέντευξή του στο «Crossroads».

«Αν ήσουν λίγο πιο φιλελεύθερος ή αριστερός από το κέντρο στη φύση σου, συμφωνούσες ότι είχες ατομική αυτονομία, ατομική δράση, και το μόνο όριο σε αυτό θα ήταν ότι αν αυτό που έκανες μπορούσε να αποδειχθεί ότι έβλαπτε ένα άλλο άτομο. Και η συναίνεση ήταν πραγματικά ηθική. Αν ένας άλλος ενήλικας συναινούσε στις πράξεις σας, τότε ήταν εντάξει. Και δεν υπήρχε άλλη ανώτερη αξία από τη συναίνεση».

«Στη δεξιά, συνηθίζαμε να λέμε, λοιπόν, ότι υπάρχει μια άλλη αρχή, ο Δημιουργός σας, πέρα από την ανθρώπινη συναίνεση. Υπάρχει μια άλλη ηθική», σημείωσε. «Και έτσι, αυτές οι δύο πλευρές διεξήγαγαν πόλεμο για μια γενιά. Και οι δύο συμφώνησαν για την εξουσία. Και οι δύο συμφώνησαν στην αυτονομία. Απλώς διαφωνούσαν για το ποιος κυβερνούσε αυτά τα πράγματα και ποια ήταν τα όριά τους».

«Ο νέος πολιτιστικός πόλεμος είναι ότι είτε έχω απεριόριστη δράση και αυτονομία για να κάνω ό,τι θέλω, όσο διεφθαρμένο κι αν είναι, ή όπως είδαμε κατά τη διάρκεια της COVID, δεν έχω καθόλου. Δεν έχω καθόλου εξουσία. Πρέπει να είμαι απόλυτα υπάκουος, απόλυτα προστατευόμενος του κράτους. Και αυτό, παρεμπιπτόντως, διαχέεται στα ηθικά ζητήματα».

Περιέγραψε τις επιπτώσεις του νέου πολιτισμικού πολέμου δίνοντας ένα παράδειγμα με τα αγόρια που κάνουν ντους στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες τους μετά από ένα αθλητικό γεγονός.

«Μπορεί να παρατηρήσουμε ένα άλλο παιδί γυμνό στο μπάνιο. Ίσως έμοιαζε διαφορετικό από μένα, ήταν πιο ή λιγότερο «προικισμένο» από μένα. Δεν θα το λέγαμε δυνατά, όμως. Κρατούσες αυτές τις σκέψεις για τον εαυτό σου, σωστά;» .

«Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι μπαίνω στο TikTok. Φτιάχνω ένα βίντεο και λέω: «Ξέρεις, παρατήρησα έναν άλλο τύπο γυμνό. Συμβαίνει κάτι με μένα;». Τότε αυτό που συμβαίνει είναι ότι δημιουργείται ένας βρόγχος ανατροφοδότησης. Ξέρεις, όλοι στο TikTok, όλοι όσοι γνωρίζεις, χοροπηδούν και λένε: «Είσαι γκέι, είσαι τρανς, ίσως είσαι πραγματικά γυναίκα»».

«Και δεν θα τολμούσες να εναντιωθείς σε αυτό τώρα. Γιατί αυτό θα σε έκανε φανατικό. Και το ίδιο ακριβώς πλήθος θα στραφεί τώρα εναντίον σας. Και θα φορέσετε το «κόκκινο γράμμα». Και έτσι, αυτή η δυναμική συνεχίζεται και συνεχίζεται και συνεχίζεται. Τροφοδοτείται στο υποσυνείδητο».

«Δεν υπάρχει καμία ηθική γραμμή που να λέει: «Εντάξει, ας βάλουμε μια παύση σε αυτό εδώ γιατί αρχίζει να γίνεται περίεργο». Και τότε, πριν το καταλάβεις, βρίσκεσαι σε μια κλινική και σε συμβουλεύουν για μια επέμβαση αλλαγής φύλου».

Αυτό συμβαίνει επειδή η νούμερο ένα αξία στην Αμερική σήμερα δεν είναι η αξιοκρατία, η ηθική, η σημαντικότητα ή η συμπόνια, σημείωσε ο Ντις. Αντίθετα, είναι η «συμμόρφωση».

«Είμαι συμβατός με τη θέληση του καθεστώτος, με τον όχλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης; Και έτσι επιτυγχάνω την αρετή. Έτσι επιτυγχάνω την αποδοχή. Η σημασία της είναι η συμμόρφωση με αυτόν τον όχλο».

Η αντεπίθεση

Ο Ντις επεσήμανε επίσης ότι η ώθηση των ΛΟΑΤΚΙ θα οδηγούσε τελικά σε αντίδραση. «Νομίζω ότι πολλοί από εμάς πίστευαν ότι θα το είχαμε πετύχει εδώ και καιρό ή μέχρι τώρα. Αλλά υπάρχουν ανεπίσημα σημάδια ότι το πετυχαίνουμε τώρα… Αυτό που συνέβη με την Budweiser και την Target, τι συνέβη στις μετοχές τους, στις κεφαλαιοποιήσεις τους. Το ίδιο συμβαίνει και με την Disney».

Η προώθηση των ΛΟΑΤΚΙ από τις εταιρείες δεν είναι πλέον «ούτε κατά διάνοια τόσο απεχθής όσο ήταν τα προηγούμενα χρόνια», είπε. «Και αναρωτιέμαι αν, συγγνώμη για το λογοπαίγνιο, ο φόβος του Θεού έχει χτυπήσει κάποια από τις εταιρείες της Αμερικής».

«Ο Έλον Μασκ έθεσε ένα εξαιρετικό σημείο τις προάλλες όταν είπε ότι, σε οποιαδήποτε άλλη εποχή, θα είχαμε ήδη δει ομαδικές αγωγές από επενδυτές εναντίον εταιρειών που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο, όπως η Disney και η Target : «Τι κάνετε και βυθίζετε τη μετοχή μου έτσι για τον πολιτικό σας σκοπό;»».

«Τώρα, δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί. Αλλά αναρωτιέμαι αν υποχωρούν από το χείλος του γκρεμού επειδή αισθάνονται ότι μπορεί να μας έχουν φέρει σε κρίσιμο σημείο».

Η Target και η Bud Light αντιμετώπισαν εκκλήσεις για μποϊκοτάζ τις τελευταίες εβδομάδες, αφού οι δύο επωνυμίες προώθησαν ΛΟΑΤΚΙ ιδεολογίες. Στο πλαίσιο του εορτασμού του «Pride Month» (Μήνας Υπερηφάνειας), η Target άρχισε να προσφέρει πάνω από 2.000 προϊόντα, μεταξύ άλλων ρούχα, βιβλία, είδη σπιτιού και ημερολόγια. Ορισμένα από τα προϊόντα απευθύνονταν σε παιδιά.

Εν τω μεταξύ, η Bud Light, που ανήκει στην Anheuser-Busch, έστειλε ένα κουτάκι μπύρας στον τρανσέξουαλ influencer Ντίλαν Μαλβέινι με το πρόσωπο του τρανσέξουαλ ακτιβιστή, μια κίνηση που επικρίθηκε ως προώθηση της ατζέντας των τρανσέξουαλ. Το κουτάκι δημιουργήθηκε για να γιορτάσει έναν ολόκληρο χρόνο «μετάβασης» του Μαλβέινι σε «γυναίκα».

Μεταξύ της 1ης Μαΐου και της 9ης Ιουνίου, η κεφαλαιοποίηση της Target μειώθηκε από 72,52 δισεκατομμύρια δολάρια σε 58,61 δισεκατομμύρια δολάρια – μια πτώση άνω του 19%. Εν τω μεταξύ, η κεφαλαιοποίηση της Anheuser-Busch μειώθηκε από 132,06 δισεκατομμύρια δολάρια σε 109,42 δισεκατομμύρια δολάρια μεταξύ 3 Απριλίου και 9 Ιουνίου, μια πτώση άνω του 17%.