ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Βασίλης Αγιαννίτης .Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης με τον συνδυασμό Δήμος Πρότυπο - Ντούμος για Δήμαρχος του Ιωάννης Ντούμος και σας ζητώ την εμπιστοσύνη σας

 

Δεν κατέχω την δυνατότητα και το προνόμιο να μοιράζω υποσχέσεις. Δεν μπορώ να υποβάλλω τον εαυτό μου σ’ αυτή την διαδικασία. Επιλέγω να μοιραστώ το όραμα μου για τον Δήμο, να κοινοποιήσω τις ιδέες και να καταθέσω το αφήγημα μου.

Ο Δήμος είναι οι δημότες, όχι η γραφειοκρατία και τα έργα. Είναι εκείνο το αφυπνιστικό τμήμα της καθημερινότητας, που ωθεί τον δημότη να μετέχει και να αναζωογονείται από τη συμμετοχή του στα πράγματα, να τοποθετείται ως πολίτης, όχι ως καταναλωτής.
Αυτοδιοίκηση είναι να αγγίζεις μαζί με τα «μικρά» και τα «μεγάλα». Μαζί με τις λακκούβες και τα ασήμαντα, να κάνεις σκέψεις για μεγάλες αλλαγές και μεγάλες προοπτικές. Να μετατρέπεις την αγωνία για το αύριο, σε διάθεση κάτι να γίνει! Για το μέλλον των επόμενων δημοτών, των παιδιών μας. Αυτό πρέπει να η είναι αυτοδιοίκηση.
Είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης με τον συνδυασμό Δήμος Πρότυπο - Ντούμος για Δήμαρχος του Ιωάννης Ντούμος και σας ζητώ την εμπιστοσύνη σας