ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Ο Μπάιντεν αγοράζει ήδη εξοπλισμό «Covid» και προσλαμβάνει υπεύθυνους επιβολής «πρωτοκόλλου ασφαλείας» για την πανδημία

Ο Μπάιντεν αγοράζει ήδη εξοπλισμό «Covid» και προσλαμβάνει υπεύθυνους επιβολής «πρωτοκόλλου ασφαλείας» για την πανδημία
 Διεθνής ανησυχία για νέο στέλεχος με 30 μεταλλάξεις – «Εξελικτικό άλμα» της νόσου λένε οι ειδικοί - Καταλάβαμε...

Η διοίκηση Μπάιντεν έχει ήδη αρχίσει να αγοράζει εξοπλισμό αντιμετώπισης του Covid-19, όπως κιτ – τεστ δοκιμών, καθώς προσλαμβάνει και συμβούλους για «πρωτόκολλα ασφαλείας», σύμφωνα με αποκλειστική αναφορά από το War Room.

Το εύρημα αυτό είναι μια πρώτη ένδειξη που επιβεβαιώνει τις σκέψεις πολλών ότι οι ομοσπονδιακές αρχές προετοιμάζονται για νέους περιορισμούς για τον COVID αυτό το φθινόπωρο, με αποκορύφωμα τις αρχές του 2024.


Η δημοσιογράφος Natalie Winters αναλύει τα ευρήματά της παρακάτω:

Οι αποκαλυφθείσες κρατικές συμβάσεις από οντότητες συμπεριλαμβανομένου του Υπουργείου Άμυνας (DOD) δείχνουν εκατομμύρια σε κεφάλαια φορολογουμένων που χρησιμοποιούνται για την αγορά εξοπλισμού COVID-19, όπως κιτ δοκιμών.

Ορισμένες από τις συμβάσεις αυτές, οι οποίες είναι ανιχνεύσιμες μέσω της βάσης δεδομένων δαπανών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, έχουν μάλιστα προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες, δηλαδή τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Το Υπουργείο Άμυνας, για παράδειγμα, έδωσε στην Hologic Sales and Service LLC συμβόλαιο αξίας 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων που ξεκινά την 1η Οκτωβρίου και πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2024. Η ομοσπονδιακή βάση δεδομένων αποκαλύπτει ότι τα κεφάλαια προορίζονται για «υπηρεσίες τεστ της Hologic Covid για την υποστήριξη του τμήματος παθολογίας στο Στρατιωτικό ιατρικό κέντρο Madigan, Tacoma, WA 98431. (νέα παραγγελία παράδοσης)».

Το Υπουργείο Υποθέσεων Βετεράνων (VA) υπέγραψε επίσης συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων δολαρίων με την Abbott Molecular Inc. που αρχίζει στις 22 Σεπτεμβρίου. Το συμβόλαιο που πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2024, θα παρέχει υπηρεσίες τεστ για ιούς συμπεριλαμβανομένου του COVID-19. Η VA ξεκίνησε επίσης ένα συμβόλαιο 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων με την Biofire Diagnostics LLC στις 18 Αυγούστου για τα «αντιδραστήρια και τον εξοπλισμό δοκιμών COVID-19». Το συμβόλαιο έχει προγραμματιστεί να λήξει τον Αύγουστο του επόμενου έτους.

Θα πει κάποιος, «μα καλά δεν κάνουν, προτρέχουν για το καλό μας». Αυτό θα ήταν καλό, όμως πέρυσι την ίδια περίοδο, τα αντίστοιχα ποσά ήταν στο 1/4 των ποσών που έχουν δαπανηθεί ήδη, ενώ δεν είχε συγκροτηθεί ειδική ομάδα αξιολόγησης του κορωνοϊού, όπως συμβαίνει τώρα…

Στις 14 Αυγούστου, η VA ξεκίνησε επίσης ένα συμβόλαιο 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων με την Oddball Inc για παροχή συμβουλών σχετικά με «επαρκή πρωτόκολλα ασφαλείας COVID/19»:

«Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ “EO14042” ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 52.223-99 ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ COVID-19 ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΟΒΟΥΣ.”

Πάμε τώρα στα φρέσκα νέα, καθώς το κλίμα αρχίζει ήδη διαμορφώνεται. Διαβάζουμε λοιπόν σήμερα:

Κορωνοϊός: Διεθνής ανησυχία για νέο στέλεχος με 30 μεταλλάξεις – «Εξελικτικό άλμα» της νόσου λένε οι ειδικοί

Ανησυχία προκαλεί στους ειδικούς το νέο κύμα κοροναϊού στη χώρα μας το οποίο μάλιστα στοίχισε τη ζωή σε 20 συνανθρώπους μας, την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου.

Η νόσος βρίσκεται σε έξαρση και στην Κρήτη, με τον καθηγητή Πνευμονολογίας του Παν/μίου Κρήτης, Νίκο Τζανάκη να κάνει λόγο για 25 νοσηλείες στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του νησιού που σχετίζονται με τον κοροναϊό.

Ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε έκκληση στους συναδέρφους του, «με το παραμικρό σύμπτωμα να κάνουν τεστ στους αρρώστους και εφόσον έχουν ένδειξη κοροναϊού, να συνταγογραφούνται πάραυτα αντιικά φάρμακα, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι πάρα πάρα πολύ κρίσιμα και χρήσιμα».

Διεθνής ανησυχία

Ερωτώμενος για το εάν υπάρχει άλλη παράλλαξη πέραν της Eris, ο καθηγητής είπε: «αυτή τη στιγμή διεθνώς υπάρχει μια μεγάλη ανησυχία για ένα στέλεχος το οποίο έχει αλλάξει σε 30 γονιδιακού τόπους, έχει δηλαδή 30 μεταλλάξεις συνολικά».

Εξήγησε πως: «οι βιολόγοι μιλούν για ίσως ένα νέο εξελικτικό άλμα του κοροναϊού. Μην ξεχνάτε ότι πριν από περίπου δύο χρόνια, είχαμε αυτές τις 30 αλλαγές της ακίδας από τις οποίες προέκυψαν τα στελέχη της Όμικρον που μας ταλαιπωρούν έως σήμερα. Επομένως, είναι ένα στέλεχος υπό παρακολούθηση, να δούμε πώς συμπεριφέρεται και ως προς τη μεταδοτικότητα του και ως προς τη νοσογόνο του και παθογόνο του δύναμη. Ελπίζω ότι είναι ένα στέλεχος το οποίο δεν θα μας βάλει σε μια νέα αφετηρία.

»Πάντως είναι πολύ ανησυχητική αυτή η δυναμική του κοροναϊού που κάθε 4, 5, 6 μήνες αλλάζει και μας δίνει επιδερμικά κύματα, τα οποία έστω το φέρνουν στην επικαιρότητα και έστω επιδεινώνουν την κατάσταση στα υγειονομικά ιδρύματα» είπε ο κ. Τζανάκης.

«Η ανοσία όντως έχει μειωθεί»

Σχετικά με το νέο εμβόλιο, ο καθηγητής σημείωσε πως «πιάνει όλες τις παραλλαγές της Όμικρον συμπεριλαμβανομένης πιθανότατα και της Eris, που όπως είπαμε, αναφέρεται στην αρχαία θεά των Ελλήνων, η οποία αντιπροσώπευε δυστυχώς τη ζήλια και τη διχόνοια».

«Η ανοσία όντως έχει μειωθεί, σίγουρα όμως τα κύτταρά μας, η άμυνά μας και τα λεγόμενα κύτταρα μνήμης, θυμούνται ότι αυτός δεν είναι καλός τύπος που μπαίνει στο σώμα μας και κάπως αντιδρούν. Όσο νεότερος είναι ο άνθρωπος, τόσο καλύτερη είναι αυτή η άμυνα μνήμης. Επομένως, δεν είμαστε γυμνοί, δεν είμαστε παρθένοι οργανισμοί όπως το 2020 και το πριν βγουν τα εμβόλια» ανέφερε.

Το μήνυμα μας

Υπολογίζεται ότι εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει ως αποτέλεσμα των τοξικών ενέσεων mRNA. Εκατομμύρια ακόμη αυτοκτόνησαν ή θα ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους με σοβαρές παρενέργειες. Και εκατομμύρια ακόμη σκοτώθηκαν από την ιατρική περίθαλψη που τους επέβαλαν, αποσπάστηκαν από τις οικογένειές τους, βασικά απήχθησαν και τους έβαλαν αναπνευστήρες στους πνεύμονές τους, χωρίς λόγο, παρά μόνο να τους οδηγήσουν στο θάνατο.

Και σχεδιάζουν να τρέξουν πάλι το ίδιο σενάριο, λες και είμαστε πρωταγωνιστές στο μαρτύριο του Σίσυφου. Πρέπει λοιπόν να συσπειρωθούμε, πρέπει να ξεπεράσουμε τους λογοκριτές, πρέπει επιτέλους να δράσουμε και να συμπεριφερθούμε σαν σκεπτόμενοι ελεύθεροι άνθρωποι και όχι σαν αιώνιοι δούλοι που ψάχνουν μια ζωή τον απο μηχανής θεό.