ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Τα 3… κουμπάκια! – Φίλε Σπύρο, πάρε σκούπα για να μην έχεις την τύχη του κουμπάρου σου!

 


Του Δημήτρη Δένη

Επειδή τις τελευταίες ημέρες, διαβάσαμε και ακούσαμε δεκάδες ανακρίβειες σχετικά με την πρόσφατη ψηφοφορία στη βουλή, θα σας τα κάνω λιανά, γιατί κάποιοι επιχείρησαν είτε σκόπιμα, είτε από άγνοια (ακόμα χειρότερα) να σας παραπληροφορήσουν.

Στη Βουλή στις ψηφοφορίες αυτού του είδους υπάρχουν 3 ΚΟΥΜΠΆΚΙΑ.
Α.Το ΝΑΙ
Β.Το ΟΧΙ
Γ. ΠΑΡΏΝ (ΛΕΥΚΌ)
Τίποτε άλλο!!!
Το αν κάποιος φυγομαχεί και δεν πάει να ψηφίσει παίρνοντας ΞΑΚΑΘΑΡΗ θέση, αυτό δεν αποτελεί στήριξη του ΝΑΙ ή του ΌΧΙ, ούτε δηλώνει ΠΑΡΏΝ, απλά σφάλει πολιτικά!

Κι επειδή ο Σπύρος ο Κουλκουδίνας υπήρξε για χρόνια φίλος μου και τον ψήφισα κιόλας το 2019, αν θέλει ας ακούσει την ταπεινή συμβουλή μου κι αν επιθυμεί, ας την αγνοήσει!

Φίλε Σπύρο πάρε σκούπα!
Τους ανθρώπους που σε εξέθεσαν α) συμβουλεύοντάς σε να “κρυφτείς” και β) να βγάλουν εξ ονόματός σου μια θρασύτατη ανακοίνωση την ημέρα πριν την ψηφοφορία, όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, έγραψαν ότι η ΑΠΟΧΉ είναι ΌΧΙ, σκούπισέ τους!
Σε εξέθεσαν ανεπανόρθωτα σε πολύ κόσμο και σήμερα ακόμα είμαι σίγουρος ότι επιμένουν κιόλας στα λάθη τους, προσπαθώντας να σώσουν το τομάρι τους και αδιαφορώντας όμως ταυτόχρονα για το δικό σου πολιτικό μέλλον!

Και μια συμβουλή ακόμα, πάλι με αγάπη, γιατί ζήσαμε πολλά μαζί. Όταν ένας έμπειρος πολιτικός ή το γραφείο του κάνουν ένα λάθος (μόνο οι νεκροί δεν κάνουν!), είναι πάγια τακτική να μην συνεχίζουν να το υποστηρίζουν εσαεί, γιατί η επιμονή υποδηλώνει, εκτός από απειρία και αγνή και άδολη… βλακεία! Μερικές φορές η σιωπή είναι χρυσός Σπύρο!

Μήπως μερικοί από αυτούς που πήγαν προχθές (έστω άθελα) να σε χαντακώσουν, είναι οι ίδιοι που, με τις άθλιες συμβουλές τους, την αλαζονεία τους, αλλά και την τραγική επικοινωνιακή τακτική τύπου trolls, κατέστρεψαν πολιτικά τον κουμπάρο σου τον πρώην δήμαρχο Κατερίνης;

Λέω εγώ τώρα.
Μήπως, αν θέλεις να έχεις μέλλον, που για μένα έχεις (υπό προϋποθέσεις), πρέπει να πάρεις τη σκούπα… ΧΘΕΣ και ταυτόχρονα να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη για τους λάθος επικοινωνιακούς χειρισμούς του γραφείου σου, αλλά και κάποιων περίεργων πέριξ αυτού;

Και αν δεν επιθυμείς να το κάνεις εσύ, άσε να το κάνει η Βάσω που σ αγαπάει πιο πολύ από όλους!