ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Τα νοσοκομεία με τους περισσότερους νεκρούς, είχαν και τα ισχυρότερα οικονομικά κίνητρα


 Κορωνοϊός: Η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών με Covid που πέθαναν στο νοσοκομείο δολοφονήθηκαν από ιατρικό προσωπικό που έλαβε «τεράστια οικονομικά κίνητρα» για να εφαρμόσει θανατηφόρα πρωτόκολλα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες πολλών γιατρών.

Ο Δρ Τζόζεφ Μερκόλα έχει πει: «Μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, είχε γίνει φανερό ότι η καθιερωμένη πρακτική με αναπνευστήρες σε ασθενείς με COVID-19 ήταν μια θανατική ποινή.

«Το 76,4% των ασθενών με COVID-19 (ηλικίας 18 έως 65 ετών) στη Νέα Υόρκη που είχαν τοποθετηθεί σε αναπνευστήρες πέθανε. Αν προσθέσουμε τους ασθενείς ηλικίας άνω των 65 ετών στους οποίους δόθηκαν αναπνευστήρες, το ποσοστό θνησιμότητας ήταν 97,2%.!!

Η σύσταση να τοποθετηθούν οι ασθενείς με COVID-19 σε ανανευστήρες προήλθε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος βασίζει τις οδηγίες του σε εμπειρίες και συστάσεις γιατρών στην Κίνα. Παρά τις φωνές και τα στοιχεία που έδειχναν τα αντίθετα αποτελέσματα, η τακτική αυτή συνεχίστηκε.

Πολλά νοσοκομεία παραδέχτηκαν πως η τοποθέτηση αναπνευστήρων σε ασθενείς με COVID δεν συνιστάται επειδή αυξάνει την επιβίωση, αλλά επειδή ήταν μια προστασία των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης απομονώνοντας τον ιό μέσα στο μηχάνημα εξαερισμού.

Καταθέτοντας ενώπιον της Διακυβερνητικής Επιτροπής Νοτιοδυτικού Νέου Κορωνοϊού, ο Δρ Peter McCullough σόκαρε τους παρευρισκόμενους όταν αποκάλυψε ότι όσο μεγαλύτερος ήταν ο αριθμός των νεκρών ασθενών με Covid, τόσο υψηλότερη ήταν η πληρωμή που λάμβανε το νοσοκομείο. Αυτός ήταν και ο λόγος που πολλοί ασθενείς βρέθηκαν κακοποιημένοι απο χτυπήματα μέχρι θανάτου…

Σύμφωνα με τον Δρ McCullough, τα τεράστια οικονομικά κίνητρα για τα νοσοκομεία ωστε να χρησιμοποιούν αυτές τις θανατηφόρες διαδικασίες είχαν δοκιμαστεί προηγουμένως στην Κίνα και εξηγούν γιατί σχεδόν όλοι οι υποτιθέμενοι «θάνατοι Covid» συνέβησαν στα νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας και όχι στα σπίτια.

Για την ακρίβεια, όποιος δεν πήγαινε στο νοσοκομείο γλύτωνε.

«Πώς έγιναν αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας μπροστά στα μάτια του κόσμου, χωρίς να κινηθούν καθόλου υποψίες και με την συμβολή των mainstream media; αναρωτήθηκε ο McCullough.

Τα νοσοκομεία χρησιμοποιούσαν το Remdesivir για τη θεραπεία ασθενών, παρά την ύπαρξη της Ιβερμεκτίνης και της υδροξυχλωροκίνης, τα οποία ήταν πολύ γνωστά στους ιατρικούς κύκλους ότι παράγουν καλύτερα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πολλούς γιατρούς, το Remdesivir έχει τη φήμη ότι σκοτώνει αντί να θεραπεύει.

«Η ρεμδεσιβίρη είναι τόσο θανατηφόρα που την αποκαλούν «Run Death Is Near» (ο θάνατος είναι κοντά) πως επιλέχθεικε λοιπόν ένα φάρμακο που σκοτώνει χιλιάδες ασθενείς με Covid στο νοσοκομείο», αναφέρει η Stella Pauπου έχει παρουσιάσει πολλά στοιχεία για το θέμα.

«Οι ειδικοί ισχυρίστηκαν ότι το Remdesivir θα σταματούσε τον Covid. Αντίθετα, διέκοψε τη λειτουργία των νεφρών και στη συνέχεια κατέστρεψε το συκώτι και άλλα όργανα». Όπως είπε η Stella Paul, όταν οι αναπνευστήρες αναλάμβαναν δράση, ουσιαστικά σήμαναν το τέλος των ασθενών…

Ποιος ήταν ο λόγος να κάνουν κάτι τέτοιο;

Σύμφωνα με την ελίτ της παγκοσμιοποίησης, η συντριπτική πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού πρέπει να μειωθεί. Αυτό θα κορυφωθεί με την απάτη της κλιματικής αλλαγής, που θα πάρει την σκυτάλη απο τον Covid.

Τα στοιχεία τα έχουμε παρουσιάσει πολλές φορές… Κάποιοι φαίνεται είναι τόσο ευαίσθητοι που δεν τολμούν να κάνουν ένα κλικ στο άρθρο. Ακόμη και τα ζώα, έχουν το ένστικτο της επιβίωσης, ο άνθρωπος που το έχασε;

Όσοι από εσάς δίνετε προσοχή στην ψυχοπαθητική τρέλα που διαρρέει από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ τα τελευταία χρόνια, θα γνωρίζεται σίγουρα τον Sadghuru, βασικό σύμβουλο του WEF που αγωνίζεται να πείσει το κόσμο για την μείωση του πληθυσμού εδώ και χρόνια.

Πρόσφατα, ζήτησε «94% λιγότερους ανθρώπους» στον πλανήτη ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της Ατζέντας 2030:

«Ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να μειωθεί επειγόντως κατά 94% για να «καταπολεμηθεί η κλιματική αλλαγή», είχε δηλώσει ο ίδιος στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι αφιερώνει τη ζωή του για να διασφαλίσει ότι σύντομα θα υπάρχουν «λιγότερες ψυχές στον πλανήτη».

Τώρα παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο και εκλιπαρεί τους γιατρούς να τον σώσουν μετά από αιμορραγία στον εγκέφαλό του. Ο Sadghuru, πρέπει να επιβιώσει επειδή του έχει εξασφαλιστεί μια θέση μεταξύ των επιζώντων του πληθυσμού.

Ειναι γεγονός ότι οι άνθρωποι ξυπνούν και συνειδητοποιούν ότι τα τελευταία χρόνια ήταν η πιο έντονη επίθεση που εξαπέλυσε η ελίτ στην ανθρωπότητα σε όλη της την ιστορία. Αυτοί που αδυνατούν ακόμα να δουν τι συμβαίνει γύρω τους, είναι αυτοί που υποστηρίζουν κόμματα και ιδεολογίες.

Εκαναν λάθος. Τους είπαμε πως έκαναν λάθος. Μας πολέμησαν. Μας λογόκριναν. Τώρα, προσπαθούν να ξεφύγουν από τις συνέπειες.

Ο Δρ Σκοτ ​​Τζένσεν εξηγεί πώς προσπαθούν να καθαρίσουν τον τόπο του εγκλήματος από όλα τα στοιχεία. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να εκτίσουν ποινή φυλάκισης για αυτά τα εγκλήματα. Αν δε το κάνουν, δηλώνουν την παντοδυναμία τους και εσύ που δεν ανήκεις στην παγκόσμια ελίτ, απλά κινδυνεύεις.

Όσοι επιστρατεύτηκαν για να προωθήσουν τα εμβόλια πρέπει να λογοδοτήσουν. Μόνο έτσι θα ανοίξουν τα μάτια εκείνων που ήταν αρκετά ευκολόπιστοι για να τους εμπιστευτούν…

Πηγή: Αναζητήσεις