ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κατερίνης Εγκρίσεις για φύλαξη των ακτών, συντήρηση σχολείων και προμήθεια σάκων απορριμμάτων


Τα μέλη της οικονομικής επιτροπής του δήμου Κατερίνης συνεδρίασαν χθες προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις σε μια σειρά από θέματα όπως η φύλαξη των ακτών η συντήρηση και επισκευή των σχολείων καθώς και η προμήθεια σάκων απορριμμάτων.
Η συνεδρίαση είχε κατεπείγοντα χαρακτήρα διότι σύμφωνα με την πρόσκληση θα πρέπει άμεσα να γίνει έναρξη των συγκεκριμένων εργασιών και προμηθειών λόγω των αυξημένων αναγκών εξαιτίας της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου.


Έτσι τα μέλη της οικονομικής επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα και ενέκριναν τις εισηγήσεις της αρμόδιας υπηρεσίας την έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για τη "Φύλαξη ακτών 2012" προϋπολογισμού 102.352,98 ευρώ εκτός του ΦΠΑ.

Επίσης ομόφωνα ενέκριναν το πρακτικό δημοπρασίας για τη "Συντήρηση και Επισκευή Σχολικών Κτιρίων Δημοτικής Ενότητας Κατερίνης" προϋπολογισμού 300.000,00 με ΦΠΑ, το πρακτικό δημοπρασίας πρόχειρου διαγωνισμού για την "Προμήθεια σάκων απορριμμάτων" (τρία μεγέθη), προϋπολογισμού 16.260,00 ευρώ εκτός του ΦΠΑ, καθώς και την εισήγηση για τις τεχνικές προδιαγραφές και τον καταρτισμό όρων πρόχειρου διαγωνισμού προμήθειας: "Προμήθεια Λιπαντικών για τα αυτοκίνητα του Δήμου Κατερίνης", προϋπολογισμού 28.453,00 ευρώ εκτός του ΦΠΑ.

Τέλος τα μέλη της επιτροπής ενέκριναν και το πρακτικό πρόχειρου διαγωνισμού εργασίας: "Καθαρισμός Παραλιακών Ακτών" προϋπολογισμού 52.420,36 εκτός ΦΠΑ.