ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Βήμα ανόδου με "γκολάρα" Βαρβαρέζου...

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Ρήγας Φεραίος 1 - 0
Ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την άνοδο στην Δ' Εθνική Κατηγορία έκανε χθες το απόγευμα ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που επικράτησε στο Β' ΔΑΚ του Ρήγα Φεραίο από τον Βελεστίνο Βόλου με 1 - 0 και πήρε "κεφάλι" στην βαθμολογία των αγώνων play - off μετά από δύο αγώνες.
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι με την Κατερινιώτικη ομάδα να είναι ανώτερη και να παίρνει προβάδισμα με τέρμα τον Γιάννη Βαρβαρέζου, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την "πονηριά" του Στέλιου Σέου στην κάθετη πάσα σε εκτέλεση φάουλ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Δημήτρη Παπούλα διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα ενώ προς το τέλος θα μπορούσε να ανεβάσει το σκορ όμως ο Σέου "νικήθηκε" από τον τερματοφύλακα Σφυρή σε εκτέλεση πέναλτι και ο Μπαγγέας από το δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Φάσεις και γκολ
Στο 29' μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ρήγα ο Κουμουρτζής πλάσαρε ψηλοκρεμαστά σε κενό τέρμα όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 34' ο Αχιλλέας ανοίγει το σκορ, ο Σέου με εκτέλεση φάουλ τροφοδότησε τον Βαρβαρέζο και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1 - 0.
Στο 55' ο Κουδουνάς έδιωξε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία το συρτό σουτ του Μπίκα.
Στο 79' ο Κουμορτζής αναφέρεται μέσα στην περιοχή και οι Κατερινιώτες κερδίζουν πέναλτι. Ο Σέου εκτέλεσε, όμως ο Σφυρής απομάκρυνε στην δεξιά του γωνία.
Στο 89' το δυνατό σουτ του Μπαγγέα, σταμάτησε στην συμβολή των δοκών και κατέληξε άουτ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Κουδουνάς, Βαρβαρέζος, Καπασακαλίδης, Μπαλαμπάνης, Ευθυμιάδης, Κεσίδης, Σέου, Κλιάνης (70' Μυστρίδης), Στύλος (86' Μπαγγέας), Κουμουρτζής, Κόλα (90' Τατόλας).
Ρήγας Φεραίος
Σφυρής, Ποπότι, Κουροτσέρης, Σπαθής, Γιούτσιος, Μπλέτσας (46' Μιχαλίτσης), Χατζής, Τσαντής, Ρηγίνος, Τριχόπουλος (70' Μπακάλης), Γουτούλης (46' Μπίκας).
Τα αποτελέσματα
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Ρήγας Φεραίος 1 - 0
Α.Ε. Λεονταρίου - Δωτιέας Αγιάς 1 - 0
Η 3η αγωνιστική
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Α.Ε. Λεονταρίου
Δωτιέας Αγιάς - Ρήγας Φεραίος
Η Βαθμολογία
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 4
Ρήγας Φεραίος 3
Α.Ε. Λεονταρίου 3
Δωτιέας Αγιάς 1