Ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων ανοιχτό για όλο τον κόσμο θα είναι το φετινό ARTogether Festival με οικοδεσπότες τους κατοίκους της καλλιτεχνικής πολιτείας του bankit.gr!  Φέτος, άλλωστε, γινόμαστε5 χρονών και η ηλικία μας «αναγκάζει» να δούμε όσα συμβαίνουν γύρω μας λίγο διαφορετικά. Ξαναβρισκόμαστε για να γεμίσουμε έμπνευση και ελπίδα και εξετάζουμε με αυθόρμητη αισιοδοξία όσα μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί.


Το γιορτάζουμε λοιπόν στο six d.o.g.s στις 3, 4 & 5 Ιουλίου με μία σειρά από καλλιτεχνικά δρώμενα.Φωτογράφοι, ζωγράφοι, ηθοποιοί, θεατρικές ομάδες, σκηνοθέτες, performers, συγκροτήματα, συγγραφείς, συνθέτες, γραφίστες, σεναριογράφοι, σκιτσογράφοι, εικαστικοί, ποιητές, χορευτές, στιχουργοί, καλλιτεχνικές ομάδες θα είναι εκεί για να σας καλωσορίσουν και να παρουσιάσουν τις όμορφες δουλειές τους.

Η είσοδος όπως πάντα είναι ελεύθερη αν και φέτος ευπρόσδεκτα είναι… τα δώρα γενεθλίων. Δώρα που προορίζονται για του Γιατρούς του Κόσμου και τις οικογένειες που περιθάλπουν.  Ένα πακέτο μακαρόνια, όσπρια, ζάχαρη, γάλα, παυσίπονα ή φάρμακα για το στομάχι θα ήταν λοιπόν ό,τι καλύτερο θα μπορούσατε να μας προσφέρετε ερχόμενοι στο πάρτι μας.

Ραντεβού στο six d.o.g.s.!
artogether_2012_AfisaA3