ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Τσίπρας: Η τρόικα ζήτησε συνάντηση με το ΣΥΡΙΖΑ...«Λένε ψέματα ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα»


Φωτογραφία για Τσίπρας: Η τρόικα ζήτησε συνάντηση με το ΣΥΡΙΖΑ...«Λένε ψέματα ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα»
«Η περιβόητη επαναδιαπραγμάτευση ήταν μια απατηλή, προεκλογική υπόσχεση» ανέφερε ο κ. Τσίπρας σε δηλώσεις του μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση τονίζοντας ότι «συνεχίζει το ίδιο καταστροφικό έργο με την προηγούμενη κυβέρνηση» ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μιλούν για νέο μεσοπρόθεσμο και εννοούν νέο μνημόνιο».

«Λένε ψέματα ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα» είπε ο κ. Τσίπρας, υπογραμμίζοντας ότι «αυτή η κυβέρνηση εκτελεί εντολές της τρόικας και δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον».

Ο κ. Τσίπρας γνωστοποίησε ότι η τρόικα ζήτησε συνάντηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σημείωσε ότι αρνήθηκαν, καθώς «δεν έχει κανένα νόημα η συνάντηση και η συζήτηση μαζί τους».

Μάλιστα, κάλεσε την κυβέρνηση να αρνηθεί το διάλογο με την τρόικα και « να ζητήσει έκτακτη συνάντηση των ευρωπαίων ηγετών που θα αναζητήσει νέο στρατηγικό σχεδιασμό για την ελληνική περίπτωση».

«Ο παραλογισμός του μνημονίου μας οδηγεί στη χρεοκοπία και εκτός ευρωζώνης, αν αυτό επιθυμεί η Μέρκελ να μας το πει η ίδια και όχι δια στόματος του κ. Τόμσεν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

«Να σταματήσει η κοροϊδία και να ειπωθούν αλήθεια έστω και την ύστατη στιγμή», είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
Eglimatikotita