ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Κλείνουν τα Τέμπη από τις 5 έως τις 9 Νοεμβρίου


Κλείνει και πάλι η κοιλάδα των Τεμπών, από τις 5 μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού και συντήρησης.
 Κλείνουν τα Τέμπη από τις 5 έως τις 9 Νοεμβρίου
Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας στο παραπάνω χρονικό διάστημα και από τις 07:00 έως 20:00 καθημερινά και στο τμήμα από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι την διασταύρωση Στομίου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως εξής:
Προς Θεσσαλονίκη: τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας, προς την περιφερειακή οδό Λάρισας -Τρικάλων και στη συνέχεια μέσω εθνικής οδού Λάρισας –Τρικάλων – Καλαμπάκας – Γρεβενών, θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.
Από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα συνεχίζουν στην επαρχιακή Οδό Γυρτώνης – Αμπελώνα – Τυρνάβου –Ελασσόνας – Κοζάνης – Εγνατία Οδό και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος Κλειδί Ημαθίας.

Τα Ι.Χ. επιβατικά και τα φορτηγά έως 3,5 τόνων, θα εκτρέπονται από τον κόμβο του Πλατυκάμπου προς Αγιά και μέσω της εθνικής οδού Λάρισας – Αγιάς – Αγιοκάμπου – Βελίκας – Κόκκινο Νερό – Στόμιο – Ομόλιο και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο προς Θεσσαλονίκη από την διασταύρωση Στομίου
Προς Αθήνα: τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον κόμβο Κλειδί Ημαθίας προς Βέροια (Εγνατία Οδό) – Κοζάνη και από εκεί είτε, μέσω Κοζάνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε, ή μέσω Κοζάνης – Γρεβενών – Καλαμπάκας – Τρικάλων – Λάρισας και εν συνεχεία μέσω της περιφερειακής οδού Λάρισας – Τρικάλων, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας.
Επίσης, όλα τα Ι.Χ. επιβατικά και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους, που θα προέρχονται από Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στο ύψος της Κατερίνης προς Άγιο Δημήτριο και μέσω Κατερίνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.
Όλα τα οχήματα που θα προέρχονται από Κατερίνη – Πλαταμώνα, θα κατευθύνονται στον ανισόπεδο κόμβο Κορινού και θα ακολουθούν εν συνεχεία την παραπάνω διαδρομή.
Εξαιρούνται απ’ τις παραπάνω ρυθμίσεις τα λεωφορεία του τοπικού ΚΤΕΛ, για μεταφορά κατοίκων μόνο της περιοχής και τα φορτηγά, για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά και μόνο, αναγκών τοπικού χαρακτήρα, σύμφωνα με το newsbomb.gr