ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ετήσια ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ (του 2012), πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013, στο Εντευκτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (κτίριο Κωστή Παλαμά). Σε αυτήν και με παρουσία 50 ταμειακά τακτοποιημένων μελών (απαιτούντο 33 για νόμιμη απαρτία, ήτοι το 1/4 των 130 συνολικά ταμειακά τακτοποιημένων), 
Α) Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 3 του Κανονισμού λειτουργίας, συζητήθηκαν διεξοδικά και υπερψηφίστηκαν (ομόφωνα !),
1.     Ο απολογισμός του ΔΣ για το 2012 και  μαζί του εγκρίθηκε η πραγματοποιηθείσα εξ ανάγκης παράταση της θητείας του ΔΣ (από 16 Ιουνίου 2012 μέχρι τη Συνέλευση και την προκήρθυξη εκλογών) λόγω των έκτακτων καταστάσεων της χώρας.
2.     Ο προϋπολογισμός του 2013
3.    Η προκήρυξη εκλογών μόνο με ηλεκτρονική ψηφοδοσία και η εκλογή 4μελούς εφορευτικής επιτροπής για τη διεξαγωγή τους, σύμφωνα με τους όρους που έθεσε η Συνέλευση (προθεσμία μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου για ταμειακή τακτοποίηση και υποβολή υποψηφιοτήτων, εκλογές αμέσως μετά)
4.    Η επικύρωση της εγγραφής των 25 νέων μελών (9 τακτικών και 14 δοκίμων)
Β) Μετά την Συνέλευση και με την παρουσία αρκετών φίλων, πραγματοποιήθηκαν δύο ομιλίες, του καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά και του συνταγματολόγου Απόστολου Παπακωνσταντίνου πάνω στο επίμαχο  θέμα της (προετοιμαζόμενης) αξιολόγησης του προσωπικού της Δημόσιας Διοίκησης. Επακολούθησε γόνιμη συζήτηση μέσα σε θετική ατμόσφαιρα.    
Γ) Ακολούθησε δεξίωση και κοπή της πίττας του ΔΕΕ, στον πολύ ζεστό χώρο του Εντευκτηρίου, οπότε δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη, να βρεθούν όλοι μαζί και να συζητήσουν τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, μοιράστηκαν ανησυχίες και προβληματισμούς, γνωρίστηκαν τα παλαιά με τα νέα μέλη και  δυνάμωσε η συνείδηση κοινότητας που διακρίνει το ΔΕΕ από την ίδρυσή του.