ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Οι άπιστοι άνδρες σπάνε το πέος τους!


Η απιστία όσο γλυκιά και αν είναι, μπορεί να αφήσει πολύ πικρή γεύση… Πρόσφατη μελέτη αποδεικνύει ότι το 50% των περιστατικών στα νοσοκομεία με σπασμένα πέη, είναι από άνδρες οι οποίοι τραυματίζονται την ώρα που κάνουν σεξ με την ερωμένη τους!
Το σπάσιμο του πέους συμβαίνει όταν ύστερα από μια απότομη κίνηση το ερεθισμένο πέος λυγίσει. Αν το ατύχημα δεν αντιμετωπισθεί με χειρουργική επέμβαση μπορεί να επέλθει ανικανότητα.
Ο Dr. Andrew Kramer, ουρολόγος και βοηθός καθηγητής χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο του Maryland Medical Center, μελέτησε 16 περιπτώσεις με σπασμένα πέη, τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Οι μισοί από τους ασθενείς είχαν σπάσει το πέος τους την ώρα που έκαναν σεξ με την ερωμένη και όχι με τη γυναίκα τους...
Ο Dr. Kramer λέει: «Ηταν μεγάλη έκπληξη και είχε γίνει κατά κάποιο τρόπο ένα είδος αστείου μεταξύ των νοσηλευτών. Στοίχημα ότι ήταν με τη γκόμενα, λέγανε κάθε φορά. Νομίζω ότι σπάνια θα δεις έναν άντρα με σπασμένο πέος ο οποίος να έπαθε το ατύχημα την ώρα που ήταν στο κρεβάτι με τη σύζυγό του.
Χάνει το μυαλό του και τραυματίζεται
Όταν ένας άνδρας κάνει σχέση με μια συνάδελφό του ή γενικώς μια άλλη γυναίκα, ψάχνει ένα μέρος για να το κάνουν. Και όταν το βρει, χάνει το μυαλό του, εξιτάρεται και κάνει πολύ απότομες και βίαιες κινήσεις, δεν υπολογίζει σωστά τη γωνία διείσδυσης του πέους του, πράγμα που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Πάντως ακόμα και αν είναι με τη γυναίκα του και θέλει να το κάνουν μέσα στο ασανσέρ ή με μια περίεργη και δύσκολη στάση, πάλι υπάρχει ο κίνδυνος ατυχήματος. Αρα δεν φταίει η σχέση, αλλά η στάση.
Τα 16 περιστατικά σε 4 χρόνια μπορεί να φαίνοται λίγα, αλλά πρέπει να υπολογίσουμε ότι οι άνδρες που παθαίνουν αυτό το ατύχημα ντρέπονται να έρθουν στο νοσοκομείο. Προτιμούν να πάνε σπίτι τους και να πουν: Θεέ μου βοήθα με να μου περάσει…
Πάντως στα περιστατικά που έχω αντιμετωπίσει δεν αποκάλυψα ποτέ στη σύζυγο τι συνέβη. Δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω. Η δουλειά μου είναι να πω: Η βλάβη στο πέος όπως διαβάσαμε στο 69magazine απεκατεστάθη και αν θέλει ο ασθενής όταν θα πάει σπίτι του μπορεί να δώσει εξηγήσεις στη σύζυγο.
Σε κάθε περίπτωση ο άνδρας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Τις περισσότερες φορές σπάει το πέος του όταν η γυναίκα είναι από πάνω και ανεβοκατεβαίνει με δύναμη πάνω στο ερεθισμένο πέος. Χρειάζεται προσοχή και από τους δύο».