ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο σήμερα στον Άρη

 Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο σήμερα στον Άρη
Η διοίκηση του Άρη θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις και τη στάση που θα ακολουθήσει σχετικά με τη συμφωνία των συλλόγων στο συμβούλιο της Λίγκας στο θέμα της ρύθμισης των χρεών προς τους παίκτες σε 45 δόσεις.
Οι «κίτρινοι» που έχουν προτείνει τις 60 δόσεις εδώ και καιρό, διατήρησαν την ίδια στάση στο συμβούλιο της Super League, όμως ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Γιάννης Μώραλης επιφυλάχτηκε να απαντήσει την επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνει μία εξαίρεση στην περίπτωση του Άρη.
Στο μεταξύ, οι διοικούντες τον Άρη κατέληξαν σε συμφωνία με τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας για την καταβολή μέρους των περσινών δεδουλευμένων. Ο λόγος για τους «παλιούς», Παπαζαχαρία, Βελλίδη, Καζναφέρη και Παπαστεριανό), οι οποίοι θα λάβουν χρήματα μέσω της εκχώρησης μέρος των εσόδων από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Να σημειωθεί ότι τον προσεχή Μάιο, ο Μάρκος Βελλίδης θα έχει πληρωθεί σχεδόν όλο το ποσό που του αναλογεί από την περσινή χρονιά, ενώ στους άλλους τρεις θα οφείλεται συνολικά ένα ποσό περίπου 100.000 ευρώ.
Πηγή: sport-fm.gr