ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Δέκα tips για αυθεντικό one night stand


Μια νύχτα μόνο… Μερικές φορές αυτό είναι το μόνο που θέλεις. Μπορεί να έχεις βγει πρόσφατα από μια σχέση και να ψάχνεις απλά το αγνό σεξ, χωρίς δεσμεύσεις, όρκους και υποσχέσεις! Πώς όμως θα της δείξεις πως αυτό που θα ζήσετε έχει ημερομηνία λήξης το ίδιο βράδυ. Ακολουθούν 10 tips που θα δώσουν στην κοπέλα να καταλάβει πως «η αγάπη κράτησε μια ώρα».
10. Σεξ, σεξ, σεξ!
Όταν τα πράγματα θα «έχουν πάρει το δρόμο τους» και το μόνο που θα απομένει είναι… «να σπρώξεις τη μπάλα στα δίχτυα» (σαν άλλος… «Πετρογκολ») καλό θα είναι να μην λες «παπαριές», που στα αυτιά της να «ακούγονται» υποσχέσεις. Το καλύτερο θα είναι να μιλάς μόνο για σεξ. Για παράδειγμα αυτά που θέλεις να της κάνεις! Μπορείς να ξεκινήσεις λέγοντας «σε 20 λεπτά θα είμαστε σπίτι σου και θα σου κάνω…»!
9. Κανένα φιλί για καληνύχτα
Δεν υπάρχει σκηνή αποχαιρετισμού για το one night stand. Κανένα φιλί, ούτε καν στο μάγουλο. Με ύφος Κλαρκ Γκέιμπλ μεταφράζεις το frankly-my-dear-i-don’t-give-a-damn σε «άντε γεια, πέρασα πολύ ωραία»! Τα «καλή ζωή» και «καλή τύχη» είναι μόνο για χωρισμούς, άρα περιττεύουν!
8. Αλλού τρως, αλλού πίνεις…
Όχι, πρωινό δεν θα πάρετε μαζί! Και αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τεχνική άποψη. Από τη στιγμή που δεν θα έχετε κοιμηθεί μαζί, πώς θα πάρετε μαζί πρωινό; Αν είσαι σπίτι της, απλώς κάνεις ένα γρήγορο ντους και εξαφανίζεσαι. Αν είστε σπίτι σου, απλά της εξηγείς πως έχεις συνηθίσει να κοιμάσαι μόνος σου!
7. Ο μεγάλος και… άγνωστος έρωτας
Αν θέλει να σε… ψυχολογήσει, πριν ή μετά την ερωτική πράξη, η απάντηση μπορεί να είναι μία και… ξερή! «Είμαι ερωτευμένος με την πρώην μου, που με έχει «καταστρέψει», αρκεί. Κάθε γυναίκα μπαίνει στη διαδικασία να γίνει «μαμά», να σκεφτεί «πόσο τρυφερό» και άλλα ρομαντικά βγαλμένα από ταινίες, αλλά εσύ τη δουλειά σου θα την έχεις κάνει. Αυτή θα έχει τσιμπήσει!
6. Ασίστ
Αν δεις πως το πράγμα ξεφεύγει και ανοίγει κουβέντα έμμεσα μιλώντας για σχέση, τότε καλό θα είναι να την ξενερώσεις πολύ γρήγορα, με όμορφο –πάντα- τρόπο. Για παράδειγμα, όταν σου αναλύει τον εαυτό της, τονίζοντας το πόσο ρομαντική-μονογαμική είναι, μπορείς να κάνεις τη ρελάνς. «Έχω έναν φίλο που νομίζω πως θα είστε το ιδανικό ζευγάρι», είναι η ατάκα σου που θα την κάνει να ξεχάσει τα όνειρα που έχει για σένα. Άσε που οι φίλοι σου μπορούν να σε φωνάζουν «Λίο Μέσι» αν εκείνη δεχθεί να γνωρίσει και τον φίλο σου. Άλλωστε, η απόγνωση… θερίζει!
5. Το… λάθος τηλέφωνο
Αν η πίεση είναι μεγάλη και δεν μπορείς να βγάλεις την μπάλα από την περιοχή σου, καλό θα είναι να κάνεις την κίνηση – ματ. Αν έχει γίνει φορτική και σου ζητήσει το τηλέφωνο σου, ζητά της το κινητό και γράψε ένα ψηφίο λάθος. Εύκολο…
4. Κατάπιες τη γλώσσα σου
Το να την αφήνεις να μιλά συνέχεια για τον εαυτό της και να μην αποκαλύπτεις τίποτε για σένα, είναι ένας τρόπος να την κάνεις να καταλάβει πως αυτό που θέλεις είναι απλά το σεξ! Δεν της λες κάτι για να την εντυπωσιάσεις, δεν το έχεις ανάγκη. Άντε το πολύ πολύ, να πεις τι δουλειά κάνεις, αν σε ρωτήσει… Στο τέλος της βραδιάς, θα συνειδητοποιήσει πως δεν ξέρει τίποτε για σένα και δεν θα σε ψάξει, καν!
3. Εκείνη η μελαχρινή, ποια είναι;
Στο πλαίσιο του γενικότερου ξενερώματος που θα επιχειρήσεις μπορεί να χρειαστεί να γίνεις… σκληρός, αυτός που οι γυναίκες ονομάζουν… «μαλάκας», αυτός που οι άνδρες χαρακτηρίζουν… «κυνικό». Αν η πίεση είναι ανυπόφορη, μπορείς κάλλιστα να ρωτήσεις για τη μελαχρινή που ήταν στην παρέα της. Αυτό θα την εξοργίσει, θα σκεφτεί –καλά μπορεί και να σου πει- όλους τους χαρακτηρισμούς που της έρχονται με καταιγιστικούς ρυθμούς στο μυαλό της για σένα και στο τέλος θα σε σουτάρει. Εκείνη είναι και η ώρα της δικαίωσής σου!
2. «Μάνα θα πάω στα καράβια»
Αν θέλεις να είσαι ευγενικός μαζί της και τρυφερός, επειδή σου χάρισε μια όμορφη βραδιά, και έχεις χρόνο για χάσιμο, μπορείς κάλλιστα να της κάνεις την αποκάλυψη – σοκ πως σε δύο ημέρες μεταναστεύεις στην Αυστραλία! Και πως αυτή είναι η καλύτερη ανάμνηση που θα πάρεις μαζί σου… Καλό ταξίδι, μετανάστη!
1.Τριολέ
Αν τα πράγματα έχουν πάρει τραγική εξέλιξη καλό θα είναι να χρησιμοποιήσεις το «δόγμα του σοκ». Πες της πως θέλεις να βρεθείτε και άλλες φορές, αρκεί να συμφωνήσει να είναι μαζί σου και ο κολλητός σου, για να κάνετε… τριολέ! Απλά να το προτείνεις αφού έχεις ντυθεί, γιατί μάλλον θα φύγεις τρέχοντας σκυφτός… Αν είσαι όρθιος μπορεί να σε πετύχει κάποιο από τα ιπτάμενα σταχτοδοχεία που θα δεις μέχρι να φτάσεις στην εξώπορτά σου. Αν από την άλλη δεχθεί, ο κολλητός σου θα σε αποθεώνει για μια ζωή!