ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΑΞΙΖΕ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ - ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ




Χωρίς άγχος και παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο οι πιτσιρικάδες του Εθνικού Ν Κεραμιδίου έδειξαν ότι στο φετινό πρωτάθλημα άξιζαν κάτι παραπάνω στο βαθμολογικό πίνακα. Η ουσία είναι ότι σχεδόν σε όλα τα παιγνίδια έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Έτσι και μέσα στην έδρα της Αναγέννησης Κολινδρού, ήταν η ομάδα που θαύμασαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, αφού είδαν νεαρά παιδιά να αγωνίζονται με τέτοιο τρόπο που να χαίρεσαι να τους βλέπεις. Παράγοντες αλλά και ποδοσφαιριστές της τοπικής ομάδος, μετά το παιγνίδι έδωσαν συγχαρητήρια στους πιτσιρικάδες και δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι που υπάρχει ομάδα που τολμά και δίνει ευκαιρίες σε δεκαπεντάχρονα παιδιά να αγωνίζονται σε ένα τέτοιο ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα.
ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καλύτερη η φιλοξενούμενη ομάδα του Εθνικού, με αντίπαλο μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα όπως είναι η Αναγέννηση. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας και σωστή ανάπτυξη του παιγνιδιού, δημιούργησε καλές φάσεις και αρκετές ευκαιρίες. Η υπεροχή καρποφόρησε σχετικά νωρίς στο 25 λεπτό με γκολ του Σταθακόπουλου που με δυνατό γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή βρήκε επιτέλους δίχτυα και έκανε το 0-1.Στη μία και μοναδική καλή ευκαιρία η τοπική ομάδα ισοφάρισε (1-1) στο 35 λεπτό του αγώνα.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Εθνικού ήταν καλύτερη από ότι στο πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε με δύο αλλαγές, με την είσοδο και πάλι του 14χρονου Μιχαηλίδη, έπαιξε στο ίδιο μοτίβο, με στρωτό και ωραίο ποδόσφαιρο. Δέν  κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, παρότι η τοπική ομάδα έπαιξε για 15 λεπτά με δέκα παίκτες αφού ποδοσφαιριστής της έκανε μία βλακώδη και μεμονωμένη ενέργεια να επιτεθεί σε αντίπαλο και να τον πιάσει απο το λαιμό, με αποτέλεσμα να   αποβληθεί σωστά από τον διαιτητή κ.Λαφατζή.
Σημείωση: Γενικά ο αγώνας ήταν πολύ καλός και πλήν εξαιρέσεων η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της τοπικής ομάδος και η φιλοξενία ήταν πολύ καλή.
ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ο Κ ΛΑΦΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (COACH ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ):ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ,  ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΚΑΛΟΣ, ΣΚΟΥΡΤΗ, (46 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ) ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ (46 ΤΑΚΟΣ),  ΓΚΑΝΑΒΑΣ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (75 ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ)

Β΄ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Αποτελέσματα 26ης-Βαθμολογία-Επόμενη 27η αγωνιστική


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΝΑΓ/ΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ  1-1
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ    2-5
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ  1-0
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ  1-2
ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  3-2
ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  0-0
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  3-2
Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ - ∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ  0-3 Α.Α.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΕΛΠΙΣ ΑΝ∆ΡΟΜΑΧΗΣ  62
2 ΠΙΝ∆ΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ  56
3 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝ∆ΑΜΗΣ  48
4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝ∆ΡΟΥ  47
5 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  43
6 ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ  43

7 ∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ  43

8 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ  36
9 ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  34
10 ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ  31
11 ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ  31
12 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ   30
13 ∆ΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ   26
14 ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  24
15 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ   19
16 Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ   8
ΕΠΟΜΕΝΗ 27Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΣ ΑΝ∆ΡΟΜΑΧΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝ∆ΡΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ - ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ
∆ΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ - ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ - ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝ∆ΑΜΗΣ - ΠΙΝ∆ΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ