ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό


 Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό
Το ζητούμενο πλέον αποτελεί ποιος ή ποιοι υπουργοί θα αποχωρήσουν από το σχήμα και ποιοι θα μπουν στη θέση τους
Ακόμα πιο κοντά βρίσκεται ο ανασχηματισμός τηςκυβέρνησης τα τελευταία 24ωρα. Η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου, την Δευτέρα το βράδυ, σε τηλεοπτική εκπομπή, κατά τη διάρκεια της οποίας ανέλυσε τις απόψεις του για το αν θα δεχθεί τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, καθώς θεωρήθηκε ότι συνιστά την απαρχή των εξελίξεων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Βενιζέλος εμμέσως πλην σαφώς «έδειξε το δρόμο», καθώς θεωρείται σχεδόν αδύνατο να προχώρησε σε μια τέτοια τοποθέτηση, χωρίς προηγουμένως να έχει υπάρξει κάποιας μορφής συνεννόηση με τον πρωθυπουργό.
Βεβαίως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε όλες τις σχετικές πληροφορίες, ωστόσο, θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει, πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μεγάρου Μαξίμου και τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά με τα κομματικά επιτελεία που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Το ζητούμενο πλέον αποτελεί ποιος ή ποιοι υπουργοί θα αποχωρήσουν από το σχήμα και ποιοι θα μπουν στη θέση τους. Ήδη, το «παζάρι» των ονομάτων έχει ξεκινήσει και δύσκολα αναμένεται ότι θα σταματήσει πριν γίνει ο …ανασχηματισμός.