ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΚΚΕ: Στόχος της κυβέρνησης είναι με την ωμή και μαζική τρομοκρατία να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των κατοίκων της περιοχής


Σε ανακοίνωσή του για το όργιο τρομοκρατίας και την εισβολή των ΜΑΤ στην Ιερισσό της Χαλκιδικής, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει το όργιο αυταρχισμού που εξαπέλυσε η κυβέρνηση σε βάρος του λαού και της νεολαίας της Ιερισσού στη Χαλκιδική, με πρόσχημα την προβοκατόρικη εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές. Από το πρωί σήμερα, διμοιρίες των ΜΑΤ εισβάλλουν σε σπίτια και σχολεία και επιχειρούν να κάνουν έρευνες και συλλήψεις, ενώ κάνουν και χρήση χημικών, βάζοντας στο στόχαστρο ακόμα και μικρούς μαθητές. Ο στόχος της κυβέρνησης είναι με την ωμή και μαζική τρομοκρατία να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των κατοίκων της περιοχής.
Να σταματήσουν τώρα οι εισβολές των ΜΑΤ και η τρομοκρατία. Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να καταδικάσουν τη συγκυβέρνηση και να απορρίψουν τις συκοφαντίες και τα ψέματα που χρησιμοποιεί για να δικαιολογήσει τη βάρβαρη πολιτική και τη δράση της».